مواد لازم برای کوکی پودینگ پسته
- پودینگ پسته :50 گرم
- کره نرم :نصف فنجان
- شکر :سه چهارم فنجان
- تخم مرغ بزرگ :1 عدد
- آرد:1 و نیم فنجان
- نمک :کمی
مواد لازم برای کرم بین کوکی ها
- کره نرم:نصف فنجان
- پودر شکر:225 گرم
- وانیل : نصف ق چ
- شیر :1 ق غ
- اسپرینکل سبز یا شکر سبز :در صورت تمایل
کوکی پودینگ پسته
طرز تهیه کوکیهای پودینگ پسته
ابتدا کره، شکر و پودینگ را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شده و حالت پفکی به خود بگیرد.
سپس یک عدد تخم مرغ را اضافه کرده و با دور تند همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست شود.
حالا آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر کاملا یکدست شود.
یک لایه کاغذ روغنی روی یک میز پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید و سپس یک لایه کاغذ روغنی روی آن پهن کنید و خمیر را با وردنه باز کنید تا به ضخامت نیم سانتیمتر برسد.
خمیر را داخل سینی گذاشته و برای 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا سرد شود، سپس آن را بیرون آورده و روی یک سطح صاف بگذاردید.
کاغذ روغنی را از روی خمیر برداشته و آن را به شکل دایره هایی با قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس میان هر خمیر را با قالب شبدر به اندازه 3 سانتی متر خالی کنید و دوباره به فریزر برگردانید تا سرد شود.
خمیرهای باقی مانده را جمع کرده و کمی ورز دهید سپس آنها را قالب زده و مرحله قبل را تکرار کنید .
خمیرها را از فریزر بیرون آورده و در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید با فاصله از هم بچینید.
سپس برای 6 الی 8 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کوکی ها بپزند.
در این فاصله مواد میانی را با هم مخلوط کرده و بعد از اینکه کوکی ها خنک شدند میان هر کوکی مقداری از مواد بگذارید و کمی فشار دهید تا به آن بچسبد.
نحوه پخت کوکی پودینگ پسته
نکات تکمیلی در مورد کوکی پودینگ پسته
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کوکی پودینگ پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .