مواد لازم برای کوکی بادام شکلاتی
- کره هم دما با اتاق :225 گرم
- شکر قهوه ای:سه چهارم فنجان
- شکر :1 فنجان
- عصاره وانیل :2 ق چ
- تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق :2 عدد
- پودر کاکائو:دو سوم فنجان
- آرد :2 فنجان
- جوش شیرین : 1 ق چ
- نمک دریا :1 ق چ
- شکلات چیپسی :2 فنجان
- بادام خرد شده:نصف فنجان
طرز تهیه کوکی بادام شکلاتی
ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
کاسه بزرگی بردارید و شکر و کره را داخل آن بریزید و با هم زن برقی انقدر بزنید تا به رنگ کرم درآمده و پف کند.
سپس وانیل را افزوده و تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
آرد، جوش شیرین، نمک و کاکائو را از قبل الک نموده و به مواد فوق اضافه نمایید و با دور کم هم بزنید تا خمیر درست شود.
بعد از اینکه خمیر صاف و یکدست شد بادام و شکلات چیپسی را اضافه کرده و مخلوط نمایید، خمیر را با یک سلفون پوشانده و برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
در این فاصله سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
بعد از اینکه خمیر برای یک ساعت در یخچال استراحت کرد آن را بیرون آورده و هر بار به اندازه یک و نیم قاشق از مواد را برداشته و با دست گلوله کنید و با فاصله در سینی فر بچینید.
کوکی ها را برای 12 دقیقه در فر بپزید، سپس از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کوکی بادام شکلاتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکی بادام شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .