اگر شما هم از طرفداران ترشی خانگی هستید،این مطلب را از دست ندهید.طرز تهیه ترشی بامیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه ترشی بامیه خانگی :
ترشی بامیه یکی از ترشی های خاص و خوشمزه می باشد و استفاده از این ترشی تاثیر زیادی برای سلامت بدن از جمله تقویت مغز،درمان چاقی و سلامت قلب دارد.پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ترشی بامیه:
بامیه ریز | یک کیلو |
سیر | یک بوته |
فلفل سبز تند | 3 تا 4 عدد |
میخک | 2 عدد |
نمک و سرکه | به میزان لازم |
شوید و ترخون | یک ساقه |
طرز تهیه ترش بامیه:
ابتدا بامیه ها را پاک کرده و بدون اینکه ساقه را آن جدا کنید بشویید و بگذارید تا خوب خشک شود. در مرحله بعد سیرها را پوست گرفته و بشویید و بگذارید تا خشک شود. بامیه را داخل یک شیشه تمیز بریزید و لابه لای آن فلفل، میخک، سبزی و سیر قرار دهید. در نهایت نمک و سرکه را مخلوط کرده و بریزید تا روی مواد را بگیرد. روی شیشه را با یک پلاستیک پوشانده و درب آن را محکم ببندید. ترشی بامیه را در یک محیط خنک و تاریک نگهداری کنید تا برسد.
نکات تهیه ترشی بامیه:
- برای رقیق کردن سرکه میتوانید به ازای هر یک لیتر سرکه یک لیوان آب جوشیده سرد اضافه کنید سپس روی مواد ترشی بریزید.
- میزان فلفل به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید میزان آن را کم و یا زیاد کنید.
- همه مواد ترشی باید کاملا خشک باشد خیس بودن مواد باعث کپک زدن ترشی می شود.
- برای تهیه این ترشی حتما از بامیه های ریز استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد ترشی بامیه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .