مواد لازم برای ترشی فلفل هندی
- فلفل سبز خرد شده:500 گرم
- سیر خرد شده:250 گرم
- پوست لیمو ترش: به میزان لازم
- فلفل خشک هندی: 10 عدد
- تخم گشنیز:1 فنجان
- زیره سبز:1/2 فنجان
- میخک:5 عدد
- فلفل سیاه:1/4 فنجان
- روغن زیتون یا روغن کنجد:3 فنجان
- آبلیموی تازه:1/2 فنجان
- نمک:3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی فلفل هندی
برای درست کردن این ترشی،5 عدد از فلفل خشک هندی را با تخم گشنیز ، میخک و زیره سبز درون دستگاه آسیاب بریزید و نیمه آسیاب کنید.
بعد مخلوط آسیاب شده را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم کمی بو دهید .
در ماهی تابه ای دیگر مقداری روغن بریزید و 5 عدد فلفل هندی دیگر را به همراه سیر ، لیمو ، فلفل سبز خرد شده با حرارت متوسط به مدت یک ربع تفت دهید.
بعد ادویه های تفت داده شده را با آبلیموی تازه به آنها اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
ترشی را داخل شیشه های در دار بریزید و به مدت 20 دقیقه در اب جوش قرار دهید .
اگر دوست داشته باشید میتوانید مقداری انبه و یا هویج رنده شده را داخل این ترشی فلفل بریزید.
نکته:
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد ترشی فلفل هندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
ترشی فلفل هندی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .