مواد لازم برای ترشی کلم قرمز و بادمجان
- بادمجان یک کیلوگرم
- کلم قرمز 750 گرم
- نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
- فلفل تند خرد شده نصف پیمانه
- سیر خرد شده نصف پیمانه
- سرکه به میزان لازم
طرز تهیه ترشی کلم قرمز و بادنجان
بادنجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، بادنجان ها را در سرکه ریخته و 10 دقیقه می جوشانیم. زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می ریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.
نکات تکمیلی در مورد ترشی کلم قرمز و بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ترشی کلم قرمز و بادمجان را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .