وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “ترشی گرما”

طرز تهیه “ترشی گرما”

ترشی گرما از غذاهای محلی اردبیل است. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه “ترشی گرما” را مشاهده کنید

مواد لازم برای ترشی گرما :

  • پیازداغ:3 قاشق سوپخوری
  • گوشت:300 گرم، خورشی
  • آلوچه:15 عدد
  • لوبیا چشم بلبلی:یک دوم پیمانه
  • محلول زعفران:1 قاشق چایخوری
ترشی گرما

طرز تهیه ترشی گرما :

ابتدا لوبیا چشم بلبلی را از چند ساعت قبل خیس کنید.

قابلمه ای  را روی حرارت قرار دهید و پیاز داغ را با گوشت داخل آن بریزید و گوشت را تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

بعد داخل آن 2 پیمانه آب اضافه کنید تا بپزند. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا ، آلوچه  و مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم تا همه مواد با هم بپزند و به اصطلاح جا بیفتند.

در آخر زعفران را هم به خورش اضافه میکنیم تا خوش رنگ  و خوش عطر شود.

نکات تکمیلی در مورد ترشی گرما

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
ترشی گرما را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع