مواد لازم برای ترشی گرما :
- پیازداغ:3 قاشق سوپخوری
- گوشت:300 گرم، خورشی
- آلوچه:15 عدد
- لوبیا چشم بلبلی:یک دوم پیمانه
- محلول زعفران:1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی گرما :
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را از چند ساعت قبل خیس کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و پیاز داغ را با گوشت داخل آن بریزید و گوشت را تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
بعد داخل آن 2 پیمانه آب اضافه کنید تا بپزند. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا ، آلوچه و مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم تا همه مواد با هم بپزند و به اصطلاح جا بیفتند.
در آخر زعفران را هم به خورش اضافه میکنیم تا خوش رنگ و خوش عطر شود.
نکات تکمیلی در مورد ترشی گرما
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
ترشی گرما را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .