دستور تهیه حلوا سوهان
حلوا سوهان به دلیل نزدیک بودنش به طعم و رنگ سوهان ،یکی از حلوهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در مهمانی ها و مجالس بسیار مورد پسند قرار میگیرد.حلوا انواع مختلف دارد که با آردهای متفاوتی تهیه میشود.این دسر ساده و خوشمزه که اصلی ترین مواد آن را آرد، شکر ، زعفران و گلاب تشکیل میدهد بسیار لذیذ و پرطرفدار است و در ایران برای پذیرایی در مراسمات مذهبی هم خیلی پر اسنتفاده می باشد.
مواد لازم حلوا سوهان
- آرد سنگک : 1٫5 لیوان
- شیر : 1٫5 لیوان
- روغن مایع :سه چهارم لیوان
- شکر :1 لیوان
- گلاب : ¼ لیوان
- زعفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
- پودر هل :¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه حلوای سوهانی
دستور پخت حلوا سوهان
مرحله اول:
داخل قابلمه ای یک لیوان شیر را به همراه شکر بریزید و روی حرارت قراردهید تا شکر حل شود.
مرحله دوم:
بعد ، پودر هل، گلاب و زعفران دم کرده را به آنها اضافه کنید تا به مدت یک دقیقه حرارت ببینند.
سپس زیر قابلمه را بدون اینکه شیر بجوشد، خاموش کنید.
مرحله سوم:
حالا در یک تابه مناسب دیگر آرد را الک کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را قشنگ تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
سپس به آرد، بقیه شیر و نیز روغن را اضافه کنید و مواد را مداوم هم بزنید تا یکدست شوند.این کار حدود 30 تا 45 دقیقه طول میکشد.
مرحله چهارم:
وقتی حلوا یکدست و منسجم شد در ظرف مورد نظرتان بریزید و تا قبل از سرد شدن تزیین کنید.