وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “خورش فسنجان” با مایکروفر

طرز تهیه “خورش فسنجان” با مایکروفر

“خورش فسنجان” با همه خوشمزگی که دارد یک ایراد کلی نیز به همراه دارد و آن زمان زیاد پخت است ولی پخت این خورش در مایکروفر هم کار را راحت کرده و هم زمان پخت را کمتر کرده است.

مواد لازم برای خورش فسنجان با مایکروفر

  • 250 گرم:مغز گردو آسیاب شده
  • 600 گرم:مرغ
  • 5/3ـ3 لیوان (700ـ600 میلی لیتر):آب
  • 5ـ4 قاشق غذاخوری:شکر
  • 5 قاشق غذاخوری:رب انار
  • 2 قاشق غذاخوری:پیاز سرخ کرده
  • به میزان لازم:نمک و زعفران
خورش فسنجان 

طرز تهیه خورش فسنجان با مایکروفر

مغز گردو را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید و با حرارت بالا به مدت 4 تا 6 دقیقه در مایکروفر بپزید در این فاصله یکی دوبار گردو ها را هم بزنید تا تفت بخورند.

مرغ را خرد کنید و به همراه گردوی تفت داده شده ، پیاز داغ ، مقداری آب و نمک داخل ظرف گودی بریزید و در ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.

بعد از این زمان شکر ، رب انار و زعفران را به مخلوط مرغ اضافه کنید و مجددا  به مدت 12 تا 15 دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا خورش کاملا به روغن بیفتد.

 خورش فسنجان

نکات تکمیلی در مورد خورش فسنجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
خورش فسنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع