مواد لازم برای خورش فسنجان با مایکروفر
- 250 گرم:مغز گردو آسیاب شده
- 600 گرم:مرغ
- 5/3ـ3 لیوان (700ـ600 میلی لیتر):آب
- 5ـ4 قاشق غذاخوری:شکر
- 5 قاشق غذاخوری:رب انار
- 2 قاشق غذاخوری:پیاز سرخ کرده
- به میزان لازم:نمک و زعفران
طرز تهیه خورش فسنجان با مایکروفر
مغز گردو را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید و با حرارت بالا به مدت 4 تا 6 دقیقه در مایکروفر بپزید در این فاصله یکی دوبار گردو ها را هم بزنید تا تفت بخورند.
مرغ را خرد کنید و به همراه گردوی تفت داده شده ، پیاز داغ ، مقداری آب و نمک داخل ظرف گودی بریزید و در ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
بعد از این زمان شکر ، رب انار و زعفران را به مخلوط مرغ اضافه کنید و مجددا به مدت 12 تا 15 دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا خورش کاملا به روغن بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد خورش فسنجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
خورش فسنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .