وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “خورش ملاقورمه شمالی”

طرز تهیه “خورش ملاقورمه شمالی”

خورش ملاقورمه یک غذای ایرانی است که می توانید در ادامه مطلب دستور پخت آن را مشاهده کنید

 مواد لازم برای خورش ملاقورمه شمالی

  • تخم مرغ : 5 عدد
  • گوجه : 500 گرم
  • بادمجان : 10 عدد متوسط
  • سبزی ( جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) : 700 گرم
  • پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری
  • سیر : یک بوته
  • آبغوره :  به اندازه لازم 
  • روغن : به میزان لازم
  • فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم
خورش ملاقورمه

طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی درشت خرد کنید و  یکی دو ساعت در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف کند.

سبزی ها را هم در این فاصله بشویید و پس از خشک کردن ، خرد کنید.

 بادمجان ها را هم پس از در آوردن از آب ، خشک کنید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید.بعد سبزی خرد شده را هم داخل بادمجان ها بریزید و کمی سرخ کنید.

گوجه ، سیر و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به داخل مواد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد در کنار هم سرخ شوند.

نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین را به همراه آبغوره  داخل خورش اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا  به آرامی بپزند و به روغن بیفتند.

در آخر تخم مرغ ها را هم روی خورش بشکنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها بسته شوند.

مقداری نمک روی تخم مرغ ها بریزید و بعد غذای آماده شده را سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش ملاقورمه شمالی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خورش ملاقورمه شمالی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع