خورش ملاقورمه یک غذای ایرانی است که می توانید در ادامه مطلب دستور پخت آن را مشاهده کنید
مواد لازم برای خورش ملاقورمه شمالی
- تخم مرغ : 5 عدد
- گوجه : 500 گرم
- بادمجان : 10 عدد متوسط
- سبزی ( جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) : 700 گرم
- پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری
- سیر : یک بوته
- آبغوره : به اندازه لازم
- روغن : به میزان لازم
- فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم
طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی درشت خرد کنید و یکی دو ساعت در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف کند.
سبزی ها را هم در این فاصله بشویید و پس از خشک کردن ، خرد کنید.
بادمجان ها را هم پس از در آوردن از آب ، خشک کنید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید.بعد سبزی خرد شده را هم داخل بادمجان ها بریزید و کمی سرخ کنید.
گوجه ، سیر و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به داخل مواد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد در کنار هم سرخ شوند.
نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین را به همراه آبغوره داخل خورش اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به آرامی بپزند و به روغن بیفتند.
در آخر تخم مرغ ها را هم روی خورش بشکنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها بسته شوند.
مقداری نمک روی تخم مرغ ها بریزید و بعد غذای آماده شده را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش ملاقورمه شمالی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خورش ملاقورمه شمالی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .