طرز تهیه رولت بادمجان
آشپزخانه پلاس وی
مواد لازم برای رولت بادمجان
بادمجان 1 عدد متوسط
سیر چند حبه
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
شوید خرد شده مقداری
نمک به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه رولت بادمجان
ابتدا بادمجان ها و گوجه فرنگی را به صورت ورقه ورقه برش بزنید.
بادمجان ها را سرخ کنید و گوجه های ورقه شده را داخل آن قرار دهید. سپس یک تکه از سیر خرد شده و مقداری شوید ریز شده و نمک را روی آن بریزید.
بادمجان ها و مواد داخل آن را رول کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد رولت بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
رولت بادمجان را می توانید در وعده نهار - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .