وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه رولت خامه ای تابه ای بدون نیاز به فر

طرز تهیه رولت خامه ای تابه ای بدون نیاز به فر

بعضی ها کار با فر برایشان سخت است، برای همین از درست کردن کیک ها و شیرینی ها تفره می روند. برای اینکه دیگر بهانه ای نداشته باشند، طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر را آموزش داده ایم.

 مواد لازم برای رولت خامه ای تابه ای بدون نیاز به فر

  • تخم مرغ :2 عدد
  • آرد :50 گرم
  • بکینگ پودر:1/2 قاشق چایخوری
  • شکر:50 گرم
  • خامه (قنادی یا فرم گرفته):به میزان لازم
  • وانیل :1/4 قاشق چایخوری
رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای تابه ای بدون نیاز به فر

ابتدا شکر، تخم مرغ و وانیل را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و پف کند.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دو تا سه بار الک کنید ، سپس به مواد افزوده و با لیسک خوب مخلوط نمایید.

تابه دو طرفه نچسبی را چرب کرده و روی حرارت بگذارید تا گرم شود، سپس مواد را داخل آن بریزید و با حرارت کم برای 10 دقیقه بپزید.

در ادامه رولت را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برای 5 دقیقه بپزد، رولت پخته شده را روی کاغذ روغنی قرار دهید و خیلی آرام شروع به رول کردن آن کنید.

بعد از اینکه رولت ها خنک شدند آن را باز کرده و با خامه تزیین کرده و سرو نمایید. 

طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر

نکات تکمیلی در مورد رولت خامه‌ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
رولت خامه‌ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع