مواد لازم برای رولت خامه ای تابه ای بدون نیاز به فر
- تخم مرغ :2 عدد
- آرد :50 گرم
- بکینگ پودر:1/2 قاشق چایخوری
- شکر:50 گرم
- خامه (قنادی یا فرم گرفته):به میزان لازم
- وانیل :1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه رولت خامه ای تابه ای بدون نیاز به فر
ابتدا شکر، تخم مرغ و وانیل را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و پف کند.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دو تا سه بار الک کنید ، سپس به مواد افزوده و با لیسک خوب مخلوط نمایید.
تابه دو طرفه نچسبی را چرب کرده و روی حرارت بگذارید تا گرم شود، سپس مواد را داخل آن بریزید و با حرارت کم برای 10 دقیقه بپزید.
در ادامه رولت را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برای 5 دقیقه بپزد، رولت پخته شده را روی کاغذ روغنی قرار دهید و خیلی آرام شروع به رول کردن آن کنید.
بعد از اینکه رولت ها خنک شدند آن را باز کرده و با خامه تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد رولت خامهای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
رولت خامهای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .