مواد لازم برای ساج کباب
- گوشت گوسفند قیمه شده : 1 کیلو
- سیر :2 یا3حبه له شده
- پیاز خلالی خرد شده : 3 عدد
- ماست :1 لیوان
- روغن حیوانی یا کره :4 قاشق پر
- نان لواش خشک : 1عدد
- نمک و فلفل : به اندازه لازم
طرز تهیه ساج کباب
گوشت خرد شده را با یک عدد پیاز و در 2 تا 3 پیمانه آب بپزید . نیم ساعت به پخت کامل گوشت آن را از روی حرارت بردارید .
پیازهای خلالی شده را هم در مقداری روغن حیوانی یا کره تفت دهید و بعد گوشت پخته شده را داخلش بریزید و با کمی نمک و فلفل تفت دهید.
بعد از اینکه گوشت سرخ شد آنها را داخل ظرفی بریزید و نان لواش خرد شده را داخل تابه بریزد و داخل روغن مقداری سرخ کنید.
سپس داخل ظرف سرو گود ابتدا نان های سرخ شده را بریزید و بعد یک پیمانه از آب گوشت صاف شده را روی نان ها بریزید
بعد ماست و سیر مخلوط شده را به داخل آب گوشت اضافه میکنیم و در آخر گوشت های سرخ شده را داخل ظرف بریزید.
نکات تکمیلی در مورد ساج کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ساج کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .