دستور تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
روش درست کردن سالاد ذرت و لوبیا قرمز بسیار ساده است. این سالاد رژیمی را میتوانید با کنسرو ذرت و لوبیا و سبزیجات تازه خرد شده تهیه کنید.و بخاطر رنگ زیبایی که دارد سفره پذیرایی شما را شیک تر و رنگارنگ تر میکند.این سالاد رنگارنگ را با سس عسل و آبلیمو تکمیل کنید.
مواد لازم سالاد ذرت و لوبیا قرمز
- ذرت :3 عدد
- گوجه گیلاسی :400 گرم
- کاهوی تازه : 2 دسته
- لوبیا قرمز پخته :400 گرم
- پیاز قرمز : 1 عدد کوچک
- گشنیز خرد شده :½پیمانه
- لیمو ترش :1 عدد
- عسل :1 قاشق چای خوری
- روغن زیتون بکر :80 میلی لیتر ( ⅓پیمانه)
طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
مرحله اول:
برای درست کردن سالاد ذرت و لوبیا قرمز خوشمزه و آسان ، لوبیا قرمز و ذرت را از قبل بپزید و یا از کنسرو آنها استفاده کنید.
مرحله دوم:
گشنیز و کاهو را خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.(از گوجه فرنگی معمولی خرد شده هم میتوانید استفاده نمایید).
مرحله سوم:
یک کاسه کوچک بردارید و عسل را به همراه روغن زیتون و آبلیمو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله نهایی:
همه مواد سالاد را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
برای تزیین سالاد میتوانید از گشنیز خرد شده استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت و لوبیا قرمز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالاد ذرت و لوبیا قرمز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .