مواد لازم سالاد سیب زمینی و ژامبون
- سیب زمینی : 1 کیلوگرم
- خامه ترش : 125 گرم
- ماست :125 گرم
- ژامبون گوشت دودی :100 گرم
- نان تست : 1 برش
- پیازچه : 1 دسته (حدود 10 ساقه)
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کرده و به شکل مکعبی خرد کنید.
حالا ژامبون ها را در مقداری روغن سرخ کنید.
نان ها را به اندازه سیب زمینی ها برش زده و در روغن تفت دهید.
در این فاصله سس سالاد را آماده کنید، خامه ترش را با مایونز مخلوط کرده پیازچه خرد شده و کمی نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ظرف بزرگی بردارید و سیب زمینی خرد شده ، ژامبون و نان سرخ شده را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.
در آخر سس سالاد را اضافه کرده و سالاد را خوب هم بزنید.
قبل از سرو بهتر است سالاد را داخل یخچال بگذارید تا جا بیافتد و خنک شود.
این سالاد برای میان وعده و پیش غذا سرو میشود.
نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب زمینی و ژامبون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد سیب زمینی و ژامبون را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .