مواد لازم برای سالاد سیب وکرفس و اسفناج
- موسیر خرد شده : 2 ق غ
- سرکه :2 ق غ
- نمک : 1/8 ق چ
- روغن زیتون : 1/4 فنجان
- خردل خرد شده : 2 ق چ
- برگ کوچک اسفناج :4 فنجان
- برگ منداب : 2 فنجان *
- برگ کرفس : 1 فنجان
- سیب خرد شده : 2 فنجان
- پنیر رنده شده دلخواه :1 فنجان
طرز تهیه سالاد سیب وکرفس و اسفناج
ابتدا سیب را شسته ، پوستش را بگیرید و خرد کنید و کرفس ها را شسته و برگ آن را خرد نمایید بعد اسفناج را پاک کرده بشویید و بعد از آن که خشک شد آن را خرد کنید و پنیر را هم در آخر رنده کنید.
سیب ، کرفس و اسفناج را با هم مخلوط کنید، برگ های منداب را در ظرف سرو قرار داده و مواد را روی آن بریزید و موسیر را خرد کرده و به همراه روغن زیتون ، خردل خرد شده ، سرکه و نمک در ظرفی مخلوط نمایید.
سس را روی سالاد ریخته و سرو کنید.
" در صورت تمایل "
نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب وکرفس و اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد سیب وکرفس و اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .