وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “سالاد سیب وکرفس و اسفناج”

طرز تهیه “سالاد سیب وکرفس و اسفناج”

اسفناج یک منبع کامل آهن بود و بسیار مفید برای چربی سوزی است سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه فصلی است که با استفاده از اسفناج تازه تهیه میشود.

مواد لازم برای سالاد سیب وکرفس و اسفناج

  • موسیر خرد شده : 2 ق غ
  • سرکه :2 ق غ
  • نمک : 1/8 ق چ
  • روغن زیتون : 1/4 فنجان
  • خردل خرد شده : 2 ق چ
  • برگ کوچک اسفناج :4 فنجان
  • برگ منداب : 2 فنجان *
  • برگ کرفس : 1 فنجان
  • سیب خرد شده : 2 فنجان
  • پنیر رنده شده دلخواه :1 فنجان
سالاد سیب و کرفس

طرز تهیه سالاد سیب وکرفس و اسفناج

ابتدا سیب را شسته ، پوستش را بگیرید و خرد کنید و کرفس ها را شسته و برگ آن را خرد نمایید بعد اسفناج را پاک کرده بشویید و بعد از آن که خشک شد آن را خرد کنید و پنیر را هم در آخر رنده کنید.

سیب ، کرفس و اسفناج را با هم مخلوط کنید، برگ های منداب را در ظرف سرو قرار داده و مواد را روی آن بریزید و موسیر را خرد کرده و به همراه روغن زیتون ، خردل خرد شده ، سرکه و نمک در ظرفی مخلوط نمایید.

سس را روی سالاد ریخته و سرو کنید.

" در صورت تمایل " 

نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب وکرفس و اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد سیب وکرفس و اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع