دستور تهیه سالاد پاستای لاتین
امروزه سالادهایی که برپایه پاستا تهیه می شوند تنوع زیادی دارند ، مانند سالاد ماکارونی، سالاد پاستا با مرغ ، سالاد پاستا با قارچ و انواع دیگر.اگر شما هم از طرفدارن خوردن پاستا هستید و جایگزین کردن آن را در هر غذایی لذیذ میدانید با ما همراه شوید برای درست کردن سالاد پاستای لاتین که کاملا گیاهی است و طعم بی نظیری دارد.
مواد لازم سالاد پاستای لاتین
- پاستا :450 گرم
- شیر :½ پیمانه
- روغن زیتون : ¼ پیمانه
- پنیر فتای خرد شده :1 پیمانه
- گشنیز تازه :½ پیمانه
- آبلیموی تازه :1 لیموی کوچک
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- کالباس خرد شده :1 پیمانه
- فلفل دلمه ای نارنجی ریز خرد شده :1 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده :1 عدد
- نخود فرنگی پخته :1 پیمانه
- پیاز قرمز حلقه شده :½ یک پیاز کوچک
طرز تهیه سالاد پاستای لاتین
مرحله اول:
برای درست کردن سالاد پاستای لاتین خوشمزه ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید تا خنک شود و در این فاصله فلفل دلمه ای ها را خلالی ریز خرد کنید و پیاز را حلقه ای یا نگینی خرد نمایید.
مرحله دوم:
کالباس ها را به صورت نواری برش بزنید و خرد کنید و نخود فرنگی ها را بپزید و بگذارید تا خنک شود سپس جعفری را هم ساطوری کنید.
مرحله سوم:
همه مواد را به همراه پاستای پخته شده در ظرفی ریخته و سس را آماده کنید. برای این کار، شیر ، روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله نهایی:
سس را روی سالاد ریخته و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. روی سالاد را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
نکات تکمیلی در مورد سالاد پاستای لاتین
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سالاد پاستای لاتین را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .