مواد لازم شربت انگور با اسانس بهارنارنج
- آب آلوورا یک فنجان
- انگور نصف فنجان
- عرق بهارنارنج نصف فنجان
- آب انگور نصف فنجان
- یخ به میزان لازم
روش تهیه شربت انگور با اسانس بهارنارنج
در داخل یک دستگاه مخلوط کن ،انگور ، آب انگور و یخ را به مدت 30 تا 40 ثانیه با هم خوب مخلوط کنید .بعد مایه بدست آمده را داخل پارچ شیشه ای بریزید و آب آلوورا و عرق بهار نارنج را هم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد شربت انگور
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
شربت انگور را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .