وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “شنیسل روسی”

طرز تهیه “شنیسل روسی”

شنیسل روسی دستور تهیه ای تقریبا شبیه به شنیسل های معمولی دارد اما طعم “شنیسل روسی” بسیار خوشمزه و دلپذیر است.طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

 مواد لازم برای شنیسل روسی

  •  سینه مرغ متصل به کتف:2 عدد
  •  پنیر پیتزا ورقه ای:  4 عدد
  •  کره گیاهی:25 گرم
  •  گشنیز خرد شده:  2 قاشق غذا خوری
  •  آرد سوخاری و آرد زعفرانی:به میزان لازم
  •  تخم مرغ:2 عدد
  •  خامه:1 قاشق غذا خوری
  •  آبلیمو:  به میزان لازم
  •  نمک و فلفل:به میزان لازم 
شنیسل روسی

طرز تهیه شنیسل روسی

 ابتدا مرغ را از وسط برش بزنید (طوری که از هم جدا نشود) و با بیفتک کمی بکوبید تا نازک و پهن شود، سپس با نمک و آبلیمو مزه دار کنید.

بین دو تکه 2 ورق پنیر قرار داده و روی آن نیمی از کرده و گشنیز خرد شده بریزید و مرغ را ببندید.آرد سوخاری و آرد زعفرانی را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. در ظرف دیگر تخم مرغ، نمک و خامه را مخلوط نمایید و کنار بگذارید.

روغن را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، سپس مرغ ها را ابتدا در مخلوط آرد سوخاری و آرد زعفرانی بغلطانید

و سپس آن را در مخلوط تخم مرغ فرو کرده و دوباره در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بغلطانید  و در روغن سرخ کنید.

شنیسل را در ظرف مورد نظر قرار داده و در صورت تمایل با برش هایی از لیمو و برگ های گشنیز تزیین کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

شنیسل

نکات تکمیلی در مورد شنیسل روسی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شنیسل روسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع