مواد لازم برای شنیسل روسی
- سینه مرغ متصل به کتف:2 عدد
- پنیر پیتزا ورقه ای: 4 عدد
- کره گیاهی:25 گرم
- گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذا خوری
- آرد سوخاری و آرد زعفرانی:به میزان لازم
- تخم مرغ:2 عدد
- خامه:1 قاشق غذا خوری
- آبلیمو: به میزان لازم
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه شنیسل روسی
ابتدا مرغ را از وسط برش بزنید (طوری که از هم جدا نشود) و با بیفتک کمی بکوبید تا نازک و پهن شود، سپس با نمک و آبلیمو مزه دار کنید.
بین دو تکه 2 ورق پنیر قرار داده و روی آن نیمی از کرده و گشنیز خرد شده بریزید و مرغ را ببندید.آرد سوخاری و آرد زعفرانی را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. در ظرف دیگر تخم مرغ، نمک و خامه را مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
روغن را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، سپس مرغ ها را ابتدا در مخلوط آرد سوخاری و آرد زعفرانی بغلطانید
و سپس آن را در مخلوط تخم مرغ فرو کرده و دوباره در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بغلطانید و در روغن سرخ کنید.
شنیسل را در ظرف مورد نظر قرار داده و در صورت تمایل با برش هایی از لیمو و برگ های گشنیز تزیین کرده و با سس دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد شنیسل روسی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شنیسل روسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .