مواد لازم برای شکلات سوئیسی
- شکلات تخته ای :300 گرم
- پودر شکر :100 گرم
- قهوه :1 قاشق مربا خوری
- گردوی خرد شده :100 گرم
- کره:75 گرم
- خلال پسته و بادام:به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- ژلاتین :1 ورق
- آب جوش:4 قاشق غذاخوری
- بیسکویت خرد شده :50 گرم
- کاکائو:4 قاشق غذاخوری
- شیر خشک :1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه شکلات سوئیسی
ابتدا شکلات تخته ای را خرد کرده و داخل یک ظرف فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ذوب شود.
بیسکوییت و گردوها را خرد کرده و کنار بگذارید، شیرخشک، قهوه و کاکائو را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید.
حالا یک کاسه بزرگ بردارید و کره و پودر قند را داخل آن بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه زرده تخم مرغ را افزوده و به هم زدن ادامه دهید، مخلوط شیرخشک را بیافزایید و هم بزنید.
شکلات ذوب شده را افزوده و گردو و بیستکوییت را هم بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مواد را داخل سینی با ابعاد 20*15 بریزید و صاف کنید، سپس سس شکلات را روی آن بریزید و با خلال بادام و پسته تزیین کنید و برای 3 ساعت در فریزر بگذارید تا خوب ببندد.
برای درست کردن سس شکلات از روش زیر استفاده نمایید:
آب جوش و ژلاتین را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا دانه های آن حل شود.
کره و کاکائو را مخلوط نموده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود.
پودر قند و ژلاتین را افزوده و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سس شکلات آماده است.
نکات تکمیلی در مورد شكلات سوئيسی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
شكلات سوئيسی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .