موادلازم خورش خلال کرمانشاه:
- گوشت گوساله:1 کیلو گرم
- خلال: 500 گرم
- زرشک سیاه:500 گرم
- لیمو عمانی: 1 بسته
طرزتهیه خورش خلال کرمانشاه :
این خورش مانند خورشت قیمه سیب زمینی میباشد .
در این خورش گوشت را به صورت مربع های ریز خرد کرده به طوری که از خورشت قیمه کمی کوچکتر باشد.
بجای لپه و سیب زمینی هم از خلال بادام و زرشک استفاده کنید.
لیمو عمانی ها را هم از وسط نصف کنید و هسته ی آن را بیرون بیاورید.
همچنین نباید بیشتر از نیم ساعت در خورشت بجوشد زیرا غذا را تلخ میکند.
نکات تکمیلی در مورد خورش خلال کرمانشاه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش خلال کرمانشاه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .