مواد لازم برای فالوده طالبی
- طالبی تازه و شیرین : 1 عدد بزرگ
- یخ قالبی :1 پیمانه
- گلاب : 1 قاشق غذاخوری
- عرق نسترن :1 قاشق غذاخوری
- عسل در صورت تمایل : 2 قاشق غذاخوری
- برگ گل محمدی : برای تزیین
طرز تهیه فالوده طالبی :
طالبی را از وسط نصف کنید و هسته هایش را در بیاورید. سپس پوست آن را بکنید و خرد کنید.
طالبی های خرد شده را به همراه تکه ها یخ،عرق نسترن ، عسل و یک قاشق گلاب داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یخ کاملاً خرد شود.
وقتی فالوده آماده شد آن را داخل لیوان بریزید و با چند پر گل محمدی تزیین کنید. نوش جان
برای اینکه نوشیدنی فالوده طالبی شما شیک تر سرو شود برای تزیین آن میتوانید فالوده طالبی را داخل همان پوست طالبی بریزید و با قاشق سرو کنید و یا میتوانید از اسکوپ های طالبی داخل فالوده استفاده کنید.
مقدار عسل را می توانید با توجه به میزان شیرین بودن طالبی کمتر یا بیشتر کنید.