وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “لازانیای بادمجان”

طرز تهیه “لازانیای بادمجان”

برای آماده سازی مواد اولیه “لازانیای بادمجان” که کاملا مناسب گیاهخواران است، 30 دقیقه زمان لازم است. سپس یک استراحت یک ساعته به خود بدهید و بادمجان ها را با مقداری سس سرکه داخل یخچال بگذارید. در مرحله آخر تنها 15 دقیقه زمان برای پخت لازانیا در فر لازم است.

 مواد لازم برای لازانیای بادمجان

  • بادمجان:1 عدد
  • نمک:1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ زده شده با آب:2عدد
  • خرده نان ساده:نصف 1پیمانه
  • پنیر پارمژان رنده شده:1 پیمانه
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به مقدار دلخواه
  • ارگانو (آویشن) خشک شده:2 قاشق غذاخوری
  • برگ جعفری خشک شده:2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر:2 قاشق غذاخوری
  • کره یا روغن زیتون برای سرخ کردن:2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس سرکه

  • سرکه قرمز:نصف پیمانه
  • روغن زیتون:1پیمانه
  • فلفل سبز شیرین خردشده:¼پیمانه
  • شکر:2 قاشق غذاخوری
  • ارگانو(آویشن) خشک شده:1 قاشق چایخوری
  • سیرله شده:1 تا 2 حبه
  • برگ نعناع:نصف پیمانه
  • برگ جعفری:2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده:به مقدار دلخواه
  • پنیر موتزارلا تازه:450 گرم
  • لازانیا:500 گرم
  • برگ ریحان:نصف پیمانه
  • نمک:به میزان لازم
  • سیرریز خرد شده:در صورت تمایل
  • پنیر پارمژان رنده شده:در صورت تمایل

لازانیای بادمجان

طرز تهیه سس سرکه

جعفری ، نعناع و سیر را خرد کرده و در کاسه ای بریزید، سپس همه مواد سس را افزده و خوب مخلوط نمایید.

دو قاشق از سس سرکه را در کاسه ای بریزید و بادمجان های سرخ شده را روی آن بچینید و دو قاشق سس سرکه را روی آن ها بریزید و خوب پخش کنید و در ظرف را ببندید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

در این فاصله لازانیا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.قالب مورد نظر خود را چرب کرده و کف آن را با یک لایه بادمجان پر کنید .

سپس یه لایه لازانیا بچینید و مقداری سس سرکه و پنیر پارمزان و موتزارلا بریزید.به ترتیب تا آخرین مقدار مواد را بریزید و آخرین لایه را با سس سرکه و پنیر پر کنید.

فر را با دمای 175 درجه سلسیوس گرم کرده و قالب را برای 15 دقیقه در فر قرار دهید.پس از این مدت زمان لازانیا را از فر خارج کرده و روی آن را با چند برگ ریحان تزیین کرده و میل کنید.

طرز تهیه لازانیای بادمجان

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای طولی برش بزنید.سپس آن را در آب و نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود.

در ادامه دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با کمی آب آن را خوب هم بزنید تا یکدست و صاف شود.خرده نان ، فلفل ، اورگانو ، پودر سیر و جعفری خشک شده را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط نمایید.

در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود .سپس بادنجان ها را خشک کرده و ابتدا در کاسه تخم مرغ قرار داده و همه جای آن را آغشته کنید .

 سپس در مخلوط نان بغلطانید و در آخر داخل روغن داغ سرخ کنید.بادمجان های سرخ شده را کنار بگذارید و سس سرکه را آماده نمایید. 

 لازانیا

نکات تکمیلی در مورد لازانیای بادمجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
لازانیای بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع