مواد لازم برای لازانیای بادمجان
- بادمجان:1 عدد
- نمک:1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ زده شده با آب:2عدد
- خرده نان ساده:نصف 1پیمانه
- پنیر پارمژان رنده شده:1 پیمانه
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به مقدار دلخواه
- ارگانو (آویشن) خشک شده:2 قاشق غذاخوری
- برگ جعفری خشک شده:2 قاشق غذاخوری
- پودر سیر:2 قاشق غذاخوری
- کره یا روغن زیتون برای سرخ کردن:2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس سرکه
- سرکه قرمز:نصف پیمانه
- روغن زیتون:1پیمانه
- فلفل سبز شیرین خردشده:¼پیمانه
- شکر:2 قاشق غذاخوری
- ارگانو(آویشن) خشک شده:1 قاشق چایخوری
- سیرله شده:1 تا 2 حبه
- برگ نعناع:نصف پیمانه
- برگ جعفری:2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده:به مقدار دلخواه
- پنیر موتزارلا تازه:450 گرم
- لازانیا:500 گرم
- برگ ریحان:نصف پیمانه
- نمک:به میزان لازم
- سیرریز خرد شده:در صورت تمایل
- پنیر پارمژان رنده شده:در صورت تمایل
طرز تهیه سس سرکه
جعفری ، نعناع و سیر را خرد کرده و در کاسه ای بریزید، سپس همه مواد سس را افزده و خوب مخلوط نمایید.
دو قاشق از سس سرکه را در کاسه ای بریزید و بادمجان های سرخ شده را روی آن بچینید و دو قاشق سس سرکه را روی آن ها بریزید و خوب پخش کنید و در ظرف را ببندید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
در این فاصله لازانیا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.قالب مورد نظر خود را چرب کرده و کف آن را با یک لایه بادمجان پر کنید .
سپس یه لایه لازانیا بچینید و مقداری سس سرکه و پنیر پارمزان و موتزارلا بریزید.به ترتیب تا آخرین مقدار مواد را بریزید و آخرین لایه را با سس سرکه و پنیر پر کنید.
فر را با دمای 175 درجه سلسیوس گرم کرده و قالب را برای 15 دقیقه در فر قرار دهید.پس از این مدت زمان لازانیا را از فر خارج کرده و روی آن را با چند برگ ریحان تزیین کرده و میل کنید.
طرز تهیه لازانیای بادمجان
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای طولی برش بزنید.سپس آن را در آب و نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود.
در ادامه دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با کمی آب آن را خوب هم بزنید تا یکدست و صاف شود.خرده نان ، فلفل ، اورگانو ، پودر سیر و جعفری خشک شده را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط نمایید.
در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود .سپس بادنجان ها را خشک کرده و ابتدا در کاسه تخم مرغ قرار داده و همه جای آن را آغشته کنید .
سپس در مخلوط نان بغلطانید و در آخر داخل روغن داغ سرخ کنید.بادمجان های سرخ شده را کنار بگذارید و سس سرکه را آماده نمایید.
نکات تکمیلی در مورد لازانیای بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
لازانیای بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .