طرز تهیه لقمه نان و پنیر هندی
مواد نان:
1 فنجان آرد کامل( یا آرد سفید)
2 ق چ روغن مایع
شیر
نمک
مواد داخل لقمه:
3/4 فنجان پنیر خوردشده (فتا یا سفید)
2 ق غ گشنیز تازه خورد شده
1 عدد پیاز متوسط نگینی شده
1 فلفل سبز خوردشده
1/2 ق چ مخلوط سیر و زنجبیل له شده
1/2 ق چ دانه زیره
1/2 ق چ ادویه گرام ماسالا
1/2 ق چ پودر فلفل قرمز
1 ق چ پودر تخم گشنیز
2 ق چ سس گوجه فرنگی
نمک
1 ق چ روغن
مواد پیچیدن لقمه:
2 ق غ پنیر رنده شده
4 ق چ چاشنی سبز یا هرنوع چاشنی روغن
برای پختن نان روی تابه برای درست کردن نان ها :
3/4 فنجان آرد رو با 2 قاشق چایخوری روغن مخلوط می کنیم و کم کم شیر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر چسبنده بشه، روی خمیر رو می پوشونیم و 11-15 دقیقه استراحت می دیم. بعد خمیر رو 4 قسمت می کنیم و با پاشیدن باقی مونده آرد (1/4 فنجان) گلوله ها رو به صورت نان گرد به قطر 12- 15 سانت پهن می کنیم. نان ها رو با حرارت ملایم روی تابه می پزیم. موقع پختن نان های بعدی روی نان های پخته شده قبلی رو می پوشونیم که خشک نشن.
برای درست کردن مواد داخل لقمه:
1 قاشق چایخوری روغن رو در تابه داغ می کنیم. دانه های زیره رو می ریزیم وقتی شروع به پریدن کردند پیاز خوردشده رو اضافه می کنیم و تفت می دیم تا قهوه ای بشه. بعد سیر و زنجبیل رو اضافه مسکنیم و 31 ثانیه تفت می دیم. پودر فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز و گرام ماسالا، سس گوجه، فلفل سبز و گشنیز رو اضافه و مخلوط می کنیم. تابه رو از روی حرارت بر می داریم و پنیر رو اضافه می کنیم و نمک اونو تنظیم می کنیم. مواد داخل لقمه آماده ست و به 4 قسمت تقسیمش می کنیم.
برای پیچیدن لقمه ها:
یک عدد نان بر میداریم روی اون کمی چاشنی سبز می مالیم و یک قسمت از مخلوط پنیر رو داخل نان ریخته درصورت تمایل کمی پنیر خوردشده روی اون می ریزیم و لقمه رو می پیچیم. تابه رو کمی چرب می کنیم و لقمه روی حرارت ملایم داخل تابه گرم می کنیم. نوش جان
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه لقمه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
طرز تهیه لقمه را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .