مواد لازم برای مارمالاد گریپ فروت گوشت دار
- گریپ فروت :1 کیلو
- شکر :2 کیلو
- لیمو :3-4 عدد
طرز تهیه مارمالاد گریپ فروت گوشت دار:
گریپ فروت و لیمو را با دستور ساده مارمالاد تهیه کنید و آبش را بگیرید.سپس رویه رنگی پوست گریپ فروت را با آب گریپ فروت و آب لیمو در یک قابلمه بریزید و تفاله های داخل گریپ فروت و لایه زیر آن را بتراشید.
سپس آنها را داخل یک کیسه پارچه ای بریزد و در آن را ببندید و داخل دیگ بگذارید. گوشت سفید پوست گریپ فروت را هم کوچک و ریز خرد کنید و به همراه 3 لیتر آب در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
و به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم بجوشد. سپس کیسه داخل قابلمه را در بیاورید و اجازه دهید تا خنک شود . بعد کیسه را داخل قابلمه بچلانید تا عصاره آن گرفته شود.
در این مرحله شکر را اضافه کنید و با حرارت بالا به مدت 15 تا 20 دقیقه مارمالاد را بجوشانید تا ببندد.کف روی آن را بگیرید و یکی دو بار آن را هم بزنید.
پس از خنک شدن در ظرف مورد نظرتان بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد گریپ فروت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
مارمالاد گریپ فروت را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .