طرز تهیه ماهی شب عید
- ماهی متوسط : 3 عدد
- سیب زمینی بزرگ خلال شده : 1 عدد
- گوجه فرنگی خرد شده : 1 عدد
- اسفناج خرد شده : نصف پیمانه
- سیر خرد شده : 5 عدد
- پیاز خلال شده : 1 عدد
- فلفل دلمه متوسط خلال شده : 1 عدد
- هویج متوسط رنده شده : 1 عدد
- آبلیمو تازه : 2 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون : 3 قاشق غذا خوری
- روغن مایع : به میزان لازم
- ادویه ماهی : به میزان لازم
- نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه ماهی و سبزیجات در فر :
ابتدا ماهی ها را تمیز کنید و بشویید. بعد از اینکه ماهی خشک شد آن را به نمک ، آبلیمو و ادویه جات گفته شده آغشته کنید. و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شوند.
بعد از مزه دار کردن ماهی ، کف ظرف نسوز را با کمی روغن زیتون چرب کنید و ماهی را درون ظرف قرار دهید و کمی روغن روی ماهی بمالید تا به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه و بعد از 20 دقیقه با شعله بالا حرارت دهید.
بعد از پخت ماهی آن را از فر بیرون بیاورید و در ظرف مناسب قرار دهید.
مواد لازم برای روی ماهی
داخل ماهی تابه ای 2 قاشق روغن زیتون ریخته و داخل آن پیاز ، سیر و ادویه ها را تفت دهید.بعد از تفت پیاز و سیر ، هویج ، اسفناج ، گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید و آن را به مدت یک دقیقه حرارت دهید.
روی ماهی پخته شده را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تفت داده شده تزیین کنید و همه مواد را دوباره 5 دقیقه در فر قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه ماهی شب عید
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
طرز تهیه ماهی شب عید را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .