طرز تهیه مربای چای ترش خانگی:
اگر به دنبال تنوع بیشتر در نوع مربا هستید و قصد دارید یک مربای خوش عطر و طعم ، همراه با رنگی زیبا تهیه کنید ، به سراغ مربای چای ترش بروید که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش فشار خون هم بسیار مناسب می باشد .پس با ما در پلاس وی همراه باشید تا این مربای خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم تهیه مربا چای ترش :
برای تهیه مقادیر کمتر یا بیشتر مقدار مواد اولیه را به همان تناسب کمتر یا بیشتر کنید.
- گل چای ترش : 2 لیوان
- شکر :8 لیوان
- آبلیمو :4 قاشق غذاخوری
- گلاب :2 قاشق غذاخوری
دستور پخت مربای چای ترش خانگی :
مرحله اول
ابتدا تمام گل های چای ترش موجود را تمیز می کنیم و با آب سرد میشوریم و درون قابلمه ای مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
سپس 10 لیوان آب و 6 لیوان شکر را اضافه میکنیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم تا بجوشد و وقتی جوشید شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم یک الی دو ساعت بپزد و رنگ گلها خارج شود و شربت کمی قوام بگیرد.
مرحله سوم
سپس به وسیله صافی شربت و گل های چای ترش را از هم جدا می کنیم.
مرحله چهارم
شربت را به همراه نیمی از آبلیمو و گلاب روی شعله قرار می دهیم وقتی به جوش آمد شعله را خاموش میکنیم و کنار می گذاریم و به عنوان شربت چای ترش استفاده میکنیم.
مرحله پنجم
گل های چای ترش را درون قابلمه ای دیگر می ریزیم و باقیمانده شکر و مقداری 2 لیوان آب را اضافه میکنیم و روی شعله قرار می دهیم تا به خوبی غلیظ شود.
وقتی به خوبی قوام پیدا کرد نیمی دیگر از آبلیمو و گلاب را اضافه میکنیم و بعد از چند قل که خورد خاموش می کنیم و اجازه میدهیم مربا سرد شود و سپس می توانیم از این مربای خوشمزه استفاده کنیم.
نکات تکمیلی در مورد مربای چای ترش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .