مواد لازم مرجو خورش
- گوشت گوسفندی:300- 400 گرم
- پیاز:2 عدد بزرگ
- عدس:یک پیمانه
- سیب زمینی:1 عدد متوسط
- آلو طالقان، بخارا یا برقانی: ده عدد
- نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- رب گوجه:به میزان لازم
- آبغوره مرجو خورش: مقداری
طرز تهیه مرجو خورش
ابتدا عدس ها را بشویید و یکی دو ساعت در آب خیس دهید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را به همراه مقداری زردچوبه در روغن بریزید و تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود.
بعد گوشت خرد شده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. اگر بخواهید از رب گوجه فرنگی در این خورشت استفاده کنید باید در حین تفت دادن گوشت ، استفاده کنید تا رنگ دهد.
بعد از تغییر رنگ گوشت ، مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم گوشت کاملا پخته شود.
درفاصله پختن گوشت آلوها را بشویید و خیس دهید . بعد از اینکه گوشت نیم پز شد ، سیب زمینی های خرد شده را به همراه عدس و آلوی خیس داده شده
و مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین را به گوشت اضافه کنید تا همه مواد با هم پخته شوند.
در آخر پخت خورش آبغوره و زعفران را اضافه کنید و بعد از اینکه خورش جا افتاد غذا را در ظرف بکشید و با پیاز داغ روی آن را تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرجو خورش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مرجو خورش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .