آشپزخانه پلاس وی
طرز تهیه سالاد کرفس و سیب رژیمی
سیب قرمز، پودر و یا تکه شده 2 عدد
لیمو 1 عدد
کرفس خرد شده در یک اندازه 1 - 1/2 فنجان
پیازچه پیاز خرد شده 1 ساقه
کشمش 1/2 فنجان
گردو خرد شده 1/2 فنجان
روغن زیتون 1/4 فنجان
آب پرتقال 1/2 فنجان
نمک و فلفل تازه به مقدار لازم
اسفناج خرد شده بزرگ برای تزیین 4 برگ
طرز تهیه:
ابتدا سیب های خرد شده را داخل یک کاسه (هر کاسه ای به جز کاسه ی فلزی) می ریزیم. و سپس کرفس - پیازچه - کشمش و گردو را به آرامی به آن می افزاییم.
سپس کرفس - پیازچه - کشمش و گردو را به آرامی به آن می افزاییم.
برای تهیه سس این سالاد باید روغن زیتون، آب پرتقال، نمک و فلفل را داخل یک بطری شیشه ای ریخته و خوب تکان می دهیم تا به صورت مواد یک دست درآید و بعد از اینکه به خوبی مواد به خورد هم رفت و یک سس یک دست به دست آمد آن را به مواد می افزاییم.
مواد را به خوبی با سس مخلوط می کنیم و آن را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.
سالاد را بعد از گذشت زمان معین از یخچال بیرون می آوریم و بر روی برگ های اسفناج برای سرو می ریزیم.
نکات تکمیلی در مورد سالاد کرفس رژیمی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
سالاد کرفس رژیمی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .