وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “نخوداب ملحم” یا حاوی گوشت

طرز تهیه “نخوداب ملحم” یا حاوی گوشت

“نخوداب ملحم” یا حاوی گوشت غذایست برای همه افراد در فصل پاییز، برای بیماران رو به بهبود (دوران نقاهت) ، اطفال در سنین رشد و افراد پیر و نحیف به شرطی که منع مصرف گوشت و نخود نداشته باشند، مناسب است.

مواد لازم برای نخوداب ملحم یا حاوی گوشت

  • 180 گرم:گوشت گردن گوسفند
  • 1 پیمانه: نخود خام
  • 1عدد:  پیاز متوسط
  • 2 عدد:  هل سبز درشت
  • 2 عدد:  چوب دارچین لوله ای
  • 1 عدد:  میخک
  • 1 ق س:  زعفران دم کرده
  • به میزان لازم: نمک
نخوداب ملحم

طرز تهیه نخوداب ملحم یا حاوی گوشت

نخود را بشویید و چند ساعت در آب بخیسانید و در این مدت 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنید.

تا هم نفخ نخود گرفته شود و هم زودتر پخته شود.

سپس آن را در یک قابلمه  با یک عدد پیاز متوسط بپزید تا کاملا پخته و له شوند.

نخود پخته شده را بکوبید و آن را از صافی رد کنید تا آب آن گرفته شود.

آب نخود را با گوشت گردن  در یک قابلمه بریزید و بر روی حرار ت ملایم  قرار دهید.

به آنها دارچین ،نمک، هل و میخک را هم اضافه کنید .

اجازه دهید گوشت خوب بپزد و کاملا له شود.

بعد زعفران را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آب نخود کاملا جا بیفتد.

در آخر چوب دارچین و هل را از غذا بیرون بیاورید.

نخوداب ملحم پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد نخوداب ملحم

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
نخوداب ملحم را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع