مواد لازم برای نخودپلو را با بادمجان
- 2 پیمانه:برنج
- نصف ق چ:زیره
- 4 ق س: سس سویا
- 1 عدد:بادمجان
- 1 عدد:پیاز خردشده
- 1 عدد: گوجه فرنگی خردشده
- 4 /1 پیمانه:جعفری خردشده
- 1 پیمانه: نخود پخته
- 2 ق چ:رب گوجه فرنگی
- 4 /1 پیمانه:آب مرغ
- به میزان لازم:نمک و فلفل
- به میزان لازم:روغن
طرز تهیه نخودپلو را با بادمجان
ابتدا بادمجان را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس در مقداری آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود.
بادمجان ها از آب خارج کرده و بعد از خشک شدن آن ها را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس از تابه خارج کرده و پیاز را به همراه سیر داخل تابه سرخ کنید.
گوجه ها را خرد کرده و با پیاز و سیر تفت دهید ، در ادامه بقیه مواد را به ترتیب اضافه کرده و در تابه را بگذارید تا بپزد.
در این فاصله برنج خیس خورده را در آب جوش بریزید و آبکش کنید. سپس ته دیگ را داخل قابلمه قرار داده و برنج و مواد را لایه به لایه بریزید و با هم مخلوط کنید و بگذارید تا دم بکشد.
بعد از اینکه نخودپلو با بادمجان دم کشید آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد نخودپلو با بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
نخودپلو با بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .