مواد لازم راویولی نخود فرنگی
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- پیازچه :3 ساقه
- سیر له شده :1 حبه
- نخود فرنگی :¼ 2 پیمانه
- سرکه سفید : ¼ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
- خمیر راویولی :به مقدار لازم
- تخم مرغ بزرگ : 1 عدد
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
- کره : ¼ پیمانه
- برگ نعناع تازه :4 عدد
طرز تهیه راویولی نخود فرنگی
ابتدا پیازچه را خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید ، سپس سیر را له کرده و با پیازچه تفت دهید.
نخود فرنگی را افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید ، سرکه و یک پیمانه آب بریزید و اجازه دهید نخود فرنگی پخته و آب مواد تبخیر شود.
بعد از حدود 10 دقیقه زمانی که نخود ها پخت و آب مواد کشیده شد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.
مخلوط نخود فرنگی را بعد از خنک شدن در مخلوط کن بریزید و خوب له کنید تا مثل پوره شود.
راویولی را طبق دستور آماده کرده و روی هر خمیر را با فاصله مخلوط نخود فرنگی بریزید، سپس خمیر رویی آن را قرار داده و فاصله بین بالش ها را که با مخلوط نخود فرنگی پر کرده اید برش بزنید.
تخم مرغ را در کاسه ای مخلوط کرده با کمک قلمو لبه های راویولی را با تخم مرغ مرطوب کرده و خوب بهم بچسبانید.
کره را در تابه ای گرم کرده و راویولی ها را داخل آن سرخ کنید، راویولی های نخود فرنگی را در ظرف پذیرایی بچینید و روی آن را با نعناع تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد راویولی نخود فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
راویولی نخود فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .