مواد لازم کشمش پلو ماهی لاری:
- برنج:1 پیمانه
- ماهی فیله شده:400 گرم
- کشمش:250 گرم
- پیاز:1 عدد بزرگ
- شملیز خشک شده:30 گرم
- ادویه ماهی:به میزان لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
طرز تهیه کشمش پلو ماهی لاری:
ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید . بعد برنج را در آب جوشی که زرد چوبه به آن اضافه شده بجوشانید و وقتی مغز ن نیم پز شد آن را آبکش کنید .
فیله ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز نگینی شده را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ شود.
بعد ادویه ماهی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید .سپس ماهی خرد شده را به پیاز و ادویه های تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید.
به ماهی در حال تفت نمک ، فلفل و شملیز اضافه کنید. در آخر هم کشمش شسته شده را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مواد را لای برنج آبکش شده بریزید و دم دهید.
نکات تکمیلی در مورد کشمش پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کشمش پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .