مواد لازم بادمجان پلو:
- برنج :یک کیلوگرم
- بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
- پیاز سرخ شده :یک پیمانه
- گوشت چرخ کرده :500 گرم
- گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- روغن :نصف پیمانه
- نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه بادمجان پلو :
بادمجان ها را پوست کنید و در مقداری آب و نمک خیس دهید.
برنج را هم بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید.
داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و در آن پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی و گوشت را تفت دهید.
سپس برنج خیس خورده شده را بجوشانید و آبکش کنید.
ته قابلمه ای مقداری روغن بریزید و مقداری از برنج را کف آن بریزید و لابه لای آن گوشت ، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار دهید
و در آخر روی برنج نصف لیوان آب و روغن بریزید تا دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد بادمجان پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
بادمجان پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .