دستور تهیه پاستا کاربونارا با گوشت
پاستا کاربونارا با گوشت یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین پاستا هاست.پاستا کاربونارا یکی از محبوبترین انواع غذاهای ایتالیایی است که در سریعترین زمان ممکن آماده میشود که در آن انواع گوشت و بیکن و ژامبون را میتوانید بریزید. ترکیب پنیر و پاستا و عطر خوش تره فرنگی لذت تجربه طعمی فانتزی را به شما هدیه میدهد. اگر حتی کمی هم به فکر امتحان این غذا فوق العاده افتادهاید، طرز تهیه پاستا کاربونارا خوشمزه و لذیذ را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای پاستای کاربونارا با گوشت و تره فرنگی
- پنیر پروولون (تازه رنده شده) :نصف فنجان
- دانه فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری
- تخم مرغ :2 عدد بزرگ
- نمک :1/4 قاشق چایخوری + مقداری دیگر طبق ذائقه
- تره فرنگی (شسته و حلقه شده، فقط قسمت های سبز روشن و سفید) :1 عدد
- گوشت (فیله شده،کوبیده شده) :4 تکه، 100 گرم
- اسپاگتی (ریز، گندم کامل) :225 گرم
طرز تهیه پاستای کاربونارا با گوشت و تره فرنگی
مرحله اول:
یک قابلمه آب و نمک را روی شعله ی زیاد بگذارید تا داغ شود و پاستا را در آن بپزید.
زمانی که آب داغ می شود، گوشت فیله شده و کوبیده شده را در یک تابه ی بزرگ روی شعله ی متوسط تفت دهید تا قهوه ای و برشته بشود. با یک کفگیر آنها را از تابه جمع کنید و در یک بشقاب که کف آن حوله ی کاغذی انداخته اید بریزید. تره فرنگی را به تابه اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا نرم شود. با یک کفگیر آنها را از تابه جمع کنید و در یک بشقاب که کف آن حوله ی کاغذی انداخته اید بریزید.
مرحله دوم:
پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید.
تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم بزنید.
زمانی که پاستا را پختید و آبکش کردید آن را بلافاصله با گوشت و تره فرنگی هم بزنید.
مرحله سوم:
سپس مخلوط تخم مرغ را به ظرف پاستا روی شعله ی ملایم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط تخم مرغ حالت خامه ای پیدا می کند. پنیر را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود. بچشید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید.
بلافاصله میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا کاربونارا با گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستا کاربونارا با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .