دستور پخت پاستای کدو خامه ای
پاستای کدو خامه ای یک پاستا گیاهی خوشمزه با طعمی خامهای و رنگی جذاب است که شما به راحتی میتوانید با کدو خورشتی ، آن را تهیه کنید. حتما این طعم جدید پاستا را امتحان کنید.
مواد لازم برای پاستای کدو خامه ای
- اسپاگتی یا ماکارونی:200 گرم
- کدو خورشتی:2 عدد
- روغن زیتون خالص:1 قاشق سوپخوری
- سیر :1 حبه
- تخم مرغ:1 عدد
- خامه ی ترش:نیم پیمانه ( 100 گرم)
- لیموی ارگانیک:1 عدد
- پنیر پارمیزان:50 گرم
- نخود فرنگی یخ زده:100 گرم
- نمک و فلفل سیاه:به میزان دلخواه
طرز تهیه پاستای کدو خامه ای
مرحله اول:
ابتدا پاستا را داخل آب در حال جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید. نخود فرنگی ها را در قابلمه دیگر آب پز کنید.
مرمله دوم:
در این فاصله 2 عدد کدو را خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن سرخ کنید. بعد از این که کدو ها طلایی شد ، سیر رنده شده را افزوده و تفت دهید.
مرحله سوم:
حالا 1 عدد زرده تخم مرغ را در کاسه ای هم بزنید ، سپس نصف پیمانه خامه ترش را افزوده و با هم مخلوط کنید. پوست لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید و به خامه و تخم مرغ اضافه نمایید.
مرحله چهارم:
پنیر رنده شده ، نمک و فلفل را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.پاستا و نخود فرنگی پخته شده را آبکش کنید ، سپس در کاسه بزرگی بریزید و با مخلوط کدو و خامه ترکیب کنید.
پاستای کدو و خامه را در ظرف مورد نظر بکشید و بعد از تزیین سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستای کدو خامه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستای کدو خامه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .