وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه پفک هندی آماده خام با روغن و رژیمی

طرز تهیه پفک هندی آماده خام با روغن و رژیمی

پفک هندی یک نوعی از تنقلات است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و معمولا به روغن و نمک آماده می شود.

طرز تهیه پفک هندی آماده؛ پفک هندی خام را چگونه سرخ کنیم؟

پفک هندی یکی از تنقلات محبوب در کشورهای آسیایی است که به صورت خیلی ساده و با تنها چند ماده اصلی تهیه می‌شود. پفک هندی در واقع یک نوع اسنک است که به صورت ریز و سبک تهیه می‌شود و معمولاً به عنوان یک پوشش خوراکی برای انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین این تنقلات در تنها چندین دقیقه و با استفاده از تابه یا قابلمه و روغن نیز تهیه می‌شود.

پفک هندی بصورت آماده موجود است که معمولاً با روغن و نمک آماده برای سرو می‌شود. امروزه نوعی از پفک هندی بدون روغن و با استفاده از نمک معمولی و یا نمک دریا تهیه می‌شود که کمتر چربی دارد و سالم‌تر است. در ادامه این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی، 2 روش برای تهیه پفک هندی آماده با روغن و بدون روغن را خواهیم گفت.

طرز تهیه پفک هندی آماده با روغن

  1. ابتدا تابه یا قابلمه‌ای کوچک را روی حرارت قرار دهید.
  2. روغن به مقداری کافی در تابه یا قابلمه بریزید، به اندازه ای که دو سوم پفک هندی را بپوشاند.
  3. هنگامی که روغن داغ شد و شروع به جوشیدن کرد، پفک هندی ها را به تدریج به داخل تابه یا قابلمه اضافه کنید.
  4. پفک هندی ها بلافاصله شروع به پف کردن می‌کنند و بزرگتر می‌شوند. این فرایند فقط چند دقیقه طول می‌کشد.
  5. پس از پف کردن پفک هندی ها، آن ها را روی یک دستمال حوله ای قرار دهید تا اضافه روغن آن ها جذب شود و پفک ها خشک و ترد بمانند.
  6. نکته:برای افزایش طعم و مزه پفک هندی می‌توانید به روغن، نمک، فلفل سیاه و چند قطره اسانس هم اضافه کنید.

پفک هندی

طرز پخت پفک هندی آماده بدون روغن و با نمک

  1. برای شروع یک تابه یا ظرفی نچسب را بر روی حرارت قرار دهید و به اندازه یک سوم آن را با نمک پر کنید و اجازه دهید تا نمک به طور کامل داغ شود.
  2. برای تست یک عدد پفک هندی روی نمک انداخته و هر چند ثانیه آن را زیر و رو کنید تا پف کند.
  3. پس از پف شدن پفک هندی، با کمک یک کف گیر آنها را برداشته و روی صافی قرار دهید تا اضافه نمک آن جدا شود.
  4. حالا می‌توانید یک مشت دیگر از پفک هندی ها را بر روی نمک بریزید تا به همین ترتیب پف کنند.
  5. پس از پف کردن پفک هندی ها، با کمک یک صافی نمک اضافه پفک ها را خارج کنید.
  6. بایستی به این نکته دقت کنید که پفک هندی باید به طور کامل خشک باشد تا نمک به آن چسبیده و آن را شور نکند.
  7. می توانید در پایان، پفک هندی را درون یک توری بریزید و با الک زدن، اگر نمک اضافی به آن چسبیده است، آن را جدا کنید.

نکته برای بهتر شدن پفک هندی

  • برای تهیه پفک هندی سرکه‌ای، می‌توانید پس از پف کردن آن‌ها و در حالی که هنوز گرم هستند، مقداری سرکه را به صورت اسپری بر روی آن‌ها پاشید تا طعم بهتری بگیرد.
  • هنگامی که پفک هندی‌ها را از تابه خارج کرده و آن‌ها کاملاً داغ هستند، می‌توانید با استفاده از هر پودری که دوست دارید، به آن‌ها طعم دلخواه خود اضافه کنید.
  • تهیه پفک هندی بدون روغن و با نمک، طعم تنوری فوق العاده ای را به آن می بخشد که بسیار رژیمی و کم کالری است.
  • شما می‌توانید به پفک هندی ها طعم دلخواه خود را بدهید، به عنوان مثال با استفاده از فلفل سیاه، پاپریکا یا سایر ادویه‌جات.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع