طرز تهیه پفک هندی آماده؛ پفک هندی خام را چگونه سرخ کنیم؟
پفک هندی یکی از تنقلات محبوب در کشورهای آسیایی است که به صورت خیلی ساده و با تنها چند ماده اصلی تهیه میشود. پفک هندی در واقع یک نوع اسنک است که به صورت ریز و سبک تهیه میشود و معمولاً به عنوان یک پوشش خوراکی برای انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین این تنقلات در تنها چندین دقیقه و با استفاده از تابه یا قابلمه و روغن نیز تهیه میشود.
پفک هندی بصورت آماده موجود است که معمولاً با روغن و نمک آماده برای سرو میشود. امروزه نوعی از پفک هندی بدون روغن و با استفاده از نمک معمولی و یا نمک دریا تهیه میشود که کمتر چربی دارد و سالمتر است. در ادامه این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی، 2 روش برای تهیه پفک هندی آماده با روغن و بدون روغن را خواهیم گفت.
طرز تهیه پفک هندی آماده با روغن
- ابتدا تابه یا قابلمهای کوچک را روی حرارت قرار دهید.
- روغن به مقداری کافی در تابه یا قابلمه بریزید، به اندازه ای که دو سوم پفک هندی را بپوشاند.
- هنگامی که روغن داغ شد و شروع به جوشیدن کرد، پفک هندی ها را به تدریج به داخل تابه یا قابلمه اضافه کنید.
- پفک هندی ها بلافاصله شروع به پف کردن میکنند و بزرگتر میشوند. این فرایند فقط چند دقیقه طول میکشد.
- پس از پف کردن پفک هندی ها، آن ها را روی یک دستمال حوله ای قرار دهید تا اضافه روغن آن ها جذب شود و پفک ها خشک و ترد بمانند.
- نکته:برای افزایش طعم و مزه پفک هندی میتوانید به روغن، نمک، فلفل سیاه و چند قطره اسانس هم اضافه کنید.
طرز پخت پفک هندی آماده بدون روغن و با نمک
- برای شروع یک تابه یا ظرفی نچسب را بر روی حرارت قرار دهید و به اندازه یک سوم آن را با نمک پر کنید و اجازه دهید تا نمک به طور کامل داغ شود.
- برای تست یک عدد پفک هندی روی نمک انداخته و هر چند ثانیه آن را زیر و رو کنید تا پف کند.
- پس از پف شدن پفک هندی، با کمک یک کف گیر آنها را برداشته و روی صافی قرار دهید تا اضافه نمک آن جدا شود.
- حالا میتوانید یک مشت دیگر از پفک هندی ها را بر روی نمک بریزید تا به همین ترتیب پف کنند.
- پس از پف کردن پفک هندی ها، با کمک یک صافی نمک اضافه پفک ها را خارج کنید.
- بایستی به این نکته دقت کنید که پفک هندی باید به طور کامل خشک باشد تا نمک به آن چسبیده و آن را شور نکند.
- می توانید در پایان، پفک هندی را درون یک توری بریزید و با الک زدن، اگر نمک اضافی به آن چسبیده است، آن را جدا کنید.
نکته برای بهتر شدن پفک هندی
- برای تهیه پفک هندی سرکهای، میتوانید پس از پف کردن آنها و در حالی که هنوز گرم هستند، مقداری سرکه را به صورت اسپری بر روی آنها پاشید تا طعم بهتری بگیرد.
- هنگامی که پفک هندیها را از تابه خارج کرده و آنها کاملاً داغ هستند، میتوانید با استفاده از هر پودری که دوست دارید، به آنها طعم دلخواه خود اضافه کنید.
- تهیه پفک هندی بدون روغن و با نمک، طعم تنوری فوق العاده ای را به آن می بخشد که بسیار رژیمی و کم کالری است.
- شما میتوانید به پفک هندی ها طعم دلخواه خود را بدهید، به عنوان مثال با استفاده از فلفل سیاه، پاپریکا یا سایر ادویهجات.