طرز تهیه پلو مرغ با سبزیجات بسیار آسان و با مواد در دسترس می باشد که می توانید سریعا آن را برای یک نهار خوشمزه مهیا نماید.
پلو مرغ با سبزیجات خوشمزه + دستور تهیه
دستورالعمل این برنج خوشمزه ،با مرغ و سبزیجات به عنوان پیشنهاد امروز آشپزخونه نمناک نمونه ای عالی ،از یک غذای کامل و بی نظیر است ،که میتوان به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم در نظر گرفت. ترکیب مرغ و برنج و سبزیجات با هم، یک رژیم غذایی کاملا متعادل را شامل میشود پخت این غذا، در هر زمانی ممکن است، چون بسیار آسان میباشد ، و یک وعده غذایی رایج در اسپانیا و آمریکای لاتین است.
هر خانواده، معمولا آن را متناسب با ذائقه خود طبخ میکند به علاوه اینکه،هم با پروتئین گوشت و هم سبزیجات، خوب عمل میکند ؛ این دستور غذا، برای 3 یا 4 نفر است.
گوجه فرنگی تازه برای پلو مرغ با سبزیجات
مواد لازم برای پلو مرغ و سبزیجات
- دو عدد گوجه فرنگی (80گرم)
- روغن زیتون
- یک عدد پیاز(60گرم)
- نمک،فلفل سیاه
- یک فنجان برنج(240گرم)
- دو حبه سیر(6گرم)
- سه عدد ران یا سینه مرغ(300گرم)
- یک فنجان نخود فرنگی(150گرم)
- پنج عدد رشته زعفران(1گرم)
- یک دوم فلفل قرمز یا سبز(40گرم)
- یک تکه از عصاره مرغ (گالیلا بلانکا)
مرغ از مواد لازم پلو مرغ با سبزیجات
دستور تهیه پلو مرغ با سبزیجات
ابتدا مقداری روغن، درون یک ماهیتابه نسبتا پهن بریزید و روی درجه حرارت متوسط قرار دهید.
در همین حال،پیاز ،فلفل و سیر را به تابه اضافه کنید.
هنگامی که پیاز، کمی نرم شد،نمک و فلفل را فقط برای طعم دار شدن به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید.
سبزیجات موقعی آماده میشوند ،که به اندازه کافی نرم باشند و به راحتی و بدون تلاش زیاد،با یک قاشق چوبی خرد یا بریده شوند.
حالا سینه مرغ را در تکه های کوچک خورد کنید و به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله ،کمی شعله گاز را بیشتر کنید،اما نه به اندازه ای که غذا بسوزد.
سپس گوجه فرنگی را پوست بکنید و به اندازه سبزیهای دیگر خوردشان کنید و به مرغ اضافه کنید.
اجازه دهید تا بپزد،بعد از 5 دقیقه، آنرا را حسابی هم بزنید .
در یک قابلمه دیگر،بگذارید تا آب جوش بیاید و بعد برنج را همراه با عصاره مرغ به آن اضافه کنید.
صبر کنید تا چند دقیقه بجوشد،اما نه خیلی که، برنج بیش از اندازه نرم شود چهار یا پنج دقیقه کافی است.
سپس زعفران را برای رنگ و طعم ،به مخلوط اضافه کنید.
اگر زعفران ندارید،میتوانید برای رنگ دادن به غذا ،از زرد چوبه استفاده کنید،اگر چه طعم مشابهی ندارند.
بعد نخود فرنگی ها را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.
عصاره مرغ ،بسیار طعم دار است،به همین دلیل از ریختن نمک اضافی ،خودداری کنید .
هم زدن را تا زمانی که برنج و مرغ به طور کامل پخته شوند، ادامه دهید.
برای عطر بیشتر ،میتوانید مقداری از آب پخت و پز را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به میزان دلخواه شما پخته شوند.
در آخر، قابلمه را از روی اجاق بردارید.
با یک پارچه تمیز بپوشانید و اجازه دهید تا یک مدت بماند و سپس میل کنید و از آن لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد پلو مرغ با سبزیجات
پلو مرغ با سبزیجات را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .