مواد لازم برای پوره بادمجان با ماست :
- بادنجان :3 عدد
- ماست پرچرب :1 پیمانه
- لیموترش :1 عدد
- سیر :2 حبه
- جعفری تازه خرد شده:2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون بکر :3 قاشق سوپ خوری
- دانه انار: به اندازه دلخواه برای تزئین غذا
- نمک :به اندازه کافی
دستورتهیه پوره بادمجان:
بادمجان ها را بشوید و پس از خشک کردن به وسیله یک چنگال چند سوراخ در بدنه بادمجان ها ایجاد کنید تا هنگام کباب کردن نترکد.
سپس بادمجان ها را روی کباب پز و یا به وسیله شعله پخش کن روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و آنها را کباب کنید . بادمجان ها را موقع کباب کردن بچرخانید تا همه طرف آن بپزد.
وقتی پوست بادمجان ها کاملا سیاه و نرم شد آن را از روی گاز بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
در این فاصله سیر ها را هم پوست بگیرد و رنده کنید.
سپس بادمجان ها را هم پس از خنک شدن پوست بگیرید و زیر آب سرد بشویید و ساطوری کنید تا له شود.
در یک کاسه بادمجان های له شده را به همراه ماست ، آبلیمو و روغن زیتون مخلوط کنید و کاملا هم بزنید.
در آخر سیر و نمک را هم به مخلوط بادمجان و ماست اضافه کنید و موقع سرو با جعفری و دانه های انار تزیین کنید و به صورت یک غذای سرد میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد پوره بادمجان با ماست
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پوره بادمجان با ماست را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .