مواد لازم برای پوره سیب زمینی و هویج
- سیب زمینی، پوست گرفته و خرد شده : 4 عدد
- هویج پوست گرفته و خرد شده : 3 عدد
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- شیر : 1/2 فنجان
- کره : 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه پوره سیب زمینی و هویج
برای درست کردن این پوره ، هویج ، سیب زمینی و سیر را به همراه مقدار زیادی نمک و آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بجوشند و خوب آبپز شوند.
بعد از آبپز شدن سبزیجات آنها را از آب بیرون بیاورید و 3/4 از آب را نگه دارید.
سبزیجات را کاملا له کنید و سپس شیر و کره را داخلشان بریزید تا شیر کاملا جذب سبزیجات له شده شود.
پوره بدست آمده را تست کنید که اگر احتیاج به نمک و فلفل داشت و یا خشک بود به آن مقداری از آب کنار گذاشته شده سبزیجات اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد پوره سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پوره سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .