روش پخت کباب تابه ای با سس گوجه
کباب تابه ای یکی از بهترین نوع کباب هاست و مانند کباب کوبیده ، کباب برگ و کباب چنجه بسیار پرطرفدار و بخصوص خانگی می باشد.شاید امکان اینکه بعضی از کباب ها را در خانه بتوانیم تهیه کنیم نباشد، ولی کباب تابه ای با سس گوجه را به راحتی و خوشمزگی هر چه تمام تر میتوانید در منزل درست کنید و از خوردن یک کباب سالم و خوش طعم لذت ببرید.
مواد لازم برای کباب تابه ای با سس گوجه :
- گوشت چرخ کرده :600 گرم
- فلفل دلمه :1 عدد
- فلفل سبز :1 عدد
- سیر :2 حبه
- پیاز :2 عدد متوسط
- گشنیز :1 دسته متوسط
- نمک :1 قاشق چایخوری
- زنجبیل :1 قاشق چایخوری
- سماق :¼ قاشق چایخوری
- زیره سبز :¼ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز :½ قاشق چایخوری
مواد لازم سس کباب :
- گوجه فرنگی :4 عدد
- آب گوشت :نصف لیوان
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
- کره :2 قاشق غذاخوری
کباب تابه ای با سس گوجه خانگی
طرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه :
مرحله اول:
برای درست کردن کباب تابه ای با سس گوجه ابتدا پیازها ، سیر، فلفل سبز و فلفل دلمه ای را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافیشان را به طور کامل بگیرید.کاسه مناسبی را انتخاب کنید و سبزیجات رنده شده را داخل آن بریزید.
مرحله دوم:
گوشت چرخ کرده را با زیره، پودر سماق، زنجبیل ، مقداری فلفل قرمز و نمک به کاسه پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.گشنیز را ریز خرد کنید و بقیه مایه گوشت اضافه کنید.
حالا مواد را به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.با سلفون روی کاسه را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد با هم مزه دار شوند.
مرحله سوم:
بعد از منسجم شدن مایه کباب ، تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و با کمی روغن چرب کنید.
سپس مایه کباب را به صورت تکه های کوچک مانند کتلت، یا به صورت یک تکه در کف تابه قرار دهید و حرارت را ملایم کنید.
پس از اینکه یک سمت کباب ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر گردانید تا سمت دیگرش نیز بپزد.
مرحله چهارم:
بعد از آماده شدن کباب ها ، آنها را از تابه خارج کنید و سس کباب را آماده کنید.
برای سس کباب ابتدا کره را داخل تابه ای روی حرارت ذوب کنید و بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.تا بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله پنجم:
گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به همراه آب گوشت به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد سس با هم یکدست شوند.
اجازه دهید سس کمی بجوشد و غلیظ شود.سپس کباب های سرخ شده را درون سس قرار دهید و کمی زمان دهید تا به خورد کباب ها برود و آب اضافی آن کشیده شود.
کباب تابه ای خوشمزه با سس گوجه فرنگی آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.