وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

آشپزخانه ی پلاس وی در این بخش از طرز تهیه غذاهای خارجی طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی که یک نوع کباب پر طرفدار است را برایتان در نظر گرفته است.

 طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

مدت زمان تهیه:30 دقیقه

مواد لازم :

گوشت گوساله  1 کیلو گرم

3 حبه سیر، خرد شده

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ

1/3 فنجان  تازه فشرده آب لیمو

1/ قاشق چایخوری تازه  فلفل سیاه

فلفل قرمز

جعفری خرد شده

 

مواد لازم برای سس کباب:

2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی

2 قاشق غذاخوری سرکه 

1/3 فنجان روغن زیتون

نمک 1½ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کباب گوشت

 

طرز تهیه:

چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و  ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس آماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.

بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه کباب گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
طرز تهیه کباب گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع