آموزش کامل و طرز تهیه کرم کارامل اصل فرانسوی
کرم کارامل یک دسر خیلی خوشمزه و پرطرفدار است که به صورت سرد سرو می شود. کرم کارامل را می توانید با مواد اولیه قابل دسترسی در خانه تهیه کنید و در کنار غذا سرو نمایید.
در این بخش از آشپزخانه نمناک به شما می آموزیم که این دسر معروف فرانسوی و پرطرفدار و خیلی خوشمزه را چگونه در خانه تهیه کنیم. (مواد لازم برای 4 نفر)
مواد لازم | مقدار |
شیر | 1 فنجان |
خامه | 300 میلی لیتر |
تخم مرغ | 5 عدد |
شکر | 1 فنجان |
وانیل |
1 پنس |
طرز تهیه کرم کارامل
- فر را روشن کرده و روی 170 درجه قرار دهید تا گرم شود.
- برای اینکه مواد به دمای آشپزخانه برسد، شیر و خامه و تخم مرغ را بیرون از یخچال بگذارید.
- در یک شیرجوش 3/4 شکر و یک فنجان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
- حرارت را ملایم کنید تا شربت بجوشد و تغییر رنگ داده و کمی غلیظ شود.
- شعله را خاموش کنید و ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود.
- در چهار فنجان مخصوص فر شربت را به طور مساوی بریزید یا درون یک ظرف همه شربت را بریزید.
- قابلمه ای را روی حرارت کم قرار داده و داخل آن خامه، شیر، وانیل بریزید.
- وقتی شیر شروع به جوشیدن نمود، قابلمه را از روی حرارت بر می دارید و کنار بگذارید.
- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و در صورت سالم بودن باقیمانده شکر را به آن افزوده و با همزن دور تند هم بزنید تا رنگ تخم مرغ ها تغییر کند.
- تخم مرغ ها را به ترکیب شیر و خامه افزوده و خوب هم بزنید تا همه ترکیب خامه با تخم مرغ ها مخلوط و یکدست شود.
- در این مرحله مایه بدست آمده را روی ظرف یا فنجان هایی که شربت داخل آن ها ریخته، بریزید.
- درون سینی فر آب جوش ریخته و فنجان ها را داخل سینی فر قرار دهید. اندازه ای آب جوش داخل سینی فر باید طوری باشد تا دو سوم فنجان ها در آب جوش باشند.
- درب فر را ببندید و بگذارید کرم کارامل به مدت 30 دقیقه داخل فر بماند.
- سپس فر را خاموش کرده و بگذارید 15 دقیقه درب فر بسته بماند.
- سینی فر را آرام خارج کرده و اجازه دهید فنجان ها کمی خنک شوند.
- فنجان ها را بعد از خنک شدن داخل یخچال قرار دهید تا کاملا منسجم شوند و جا بیفتند.
- بعد از گذشت چند ساعت فنجان ها را از داخل یخچال بیرون آورده و اطراف فنجان ها را با چاقو جدا کنید.
- بشقابی روی فنجان قرار دهید و فنجان را برگردانید.
- کرم کارامل شما آماده سرو کردن است، نوش جانتان.
نکات مهم در تهیه کرم کارامل خوشمزه
- کرم کارامل یک دسر خوشمزه و مغذی است که بهتر است در کنار غذاهای سبک سرو شود.
- می توانید کرم کارامل را با انواع پاستیل یا میوه یا سس شکلات تزیین نمایید.
- کرم کارامل را میتوانید در یک قالب پهن و کم عمق نیز بریزید.
- کرم کارامل خنک شده باید مانند عسل غلیظ باشد.
- در صورت تمایل کمتر به شیرینی میزان استفاده از شکر را کمتر هم کنید.
- اگر از شیر پاستوریزه استفاده می کنید، قبل از مخلوط کردن با خامه آن را کامل بجوشانید.
- می توانید در زمان تهیه کرم کارامل به جای تخم مرغ کامل از زرده ی تخم مرغ استفاده نمایید، اینگونه کرم کارامل شما لطیف تر می شود اما بهجای 5 عدد تخم مرغ از 10 عدد زرده استفاده نمایید.
- برای از بین بردن بوی زهم تخم مرغ ها مقداری دارچین، هل و پوست لیمو به آن بیفزایید.
- برای اینکه کرم کارامل مزه تخم مرغ به خود نگیرد، شیر را کمکم به تخم مرغ ها اضافه کنید و همزمان سریع هم بزنید.
- در صورت خوب مخلوط شدن شکر و تخم مرغ ها کرم کارامل بوی تخم مرغ نمی گیرد.
نکات تکمیلی در مورد کرم کارامل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کرم کارامل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .