مواد لازم کلوچه دارچینی:
- کرم تارتار :2 قاشق مرباخوری
- آرد : 2 و 3/4 پیمانه
- جوش شیرین :1 قاشق مرباخوری
- شکر :1 و نصف پیمانه
- کره نرم :220 گرم
- تخم مرغ :2عدد
- دارچین :2 قاشق مرباخوری
- شکر : نصف پیمانه
طرز تهیه کلوچه دارچینی:
کرم تارتار ، جوش شیرین و آرد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. شکر و کره را خوب هم بزنید. تا رنگ آنها کرم رنگ شود.بعد تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و هم بزنید .
سپس مخلوطآرد و کرم تارتار را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
نصف پیمانه شکر را با دارچین مخلوط کنید و کنار بگذارید. بعد از خمیر به دست آمده به اندازه یک گردو در بیاورید و در دست شکل دهید و داخل مخلوط دارچین و شکر بغلطانید و با فاصله در سینی فر بچینید .
فر را با حرارت 171 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را به مدت 12 دقیقه در فر قرار دهید تا کلوچه ها آماده شوند.
نکات تکمیلی در مورد کلوچه دارچینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 12دقیقه میباشد .
کلوچه دارچینی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .