وی فور یو
7 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “کوکوی سیب زمینی و اسفناج”

طرز تهیه “کوکوی سیب زمینی و اسفناج”

برای پختن اسفناج از آب خیلی کمی استفاده کنید چون اسفناج خودش آب میندازه و در عین حال خیلی هم زود می پزه. در ادامه با دستور پخت “کوکوی سیب زمینی و اسفناج” همراه آشپزخانه پلاس وی باشید.

مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی و اسفناج :

  • اسفناج پخته و خرد شده :یک پیمانه
  • تخم مرغ :یک عدد
  • سیب زمینی :3 عدد متوسط ( پخته شده)
  • پنیر گودا یا هر پنیری که دوست داشتین :2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر :  به مقدار کافی
  • نمک ، فلفل و زردچوبه :به اندازه لازم
کوکوی سیب زمینی و اسفناج

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج

مقدار اسفناج پخته شده برای مصرف در کوکو را ابتدا در بین دو دست فشار دهید تا آبش گرفته شود. بعد در مواد کوکو استفاده کنید.

سیب زمینی ها را رنده کنید و با اسفناج پخته ، پنیر خرد شده ، تخم مرغ ، پودر سیر، نمک و فلفل با هم مخلوط کنید.

از مواد مخلوط شده کوکو مقداری جدا کنید و در دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

سعی کنید پنیر در قسمت وسط کوکو قرار بگیرد تا موقع سرخ شدن به ماهیتابه نچسبد.

درست کردن کوکوی سیب زمینی و اسفناج

نکات تکمیلی در مورد کوکوی سیب زمینی و اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی سیب زمینی و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع