طرز تهیه کیک حلوا سرآشپز های معروف
کیک حلوا از کیک های مجلسی و خوشمزه است که به راحتی تهیه می شود و می توان آن را به صورت تک نفره در مراسم مذهبی و عزاداری سرو کرد. برای آنکه مراسم خود را متفاوت تر برگزار کنید، پیشنهاد می کنیم دستور پخت این کیک حلوای معروف را در این بخش از آموزش آشپزی و شیرینی پزی پلاس وی، دنبال کنید.
مواد لازم کیک حلوا
مواد لازم | مقدار |
آرد سفید | 175 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 120 گرم |
کره | 100 گرم |
شکلات تلخ | 80 گرم |
کاکائو | 1 قاشق |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
آب | 4 قاشق |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
دستور پخت کیک حلوا با فر
- برای درست کردن این حلو ابتدا باید شکلات تلخ را شل و آبکی کنیم، که برای اینکار باید شکلات ها را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند.
- در حین ذوب شدن شکلات، کره را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر آب شود. بعد از ذوب شدن شکلات آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
- فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
- داخل کاسه ای تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با دورتند همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شوند. بعد شکلات خنک شده را به همراه آب به مواد اضافه کنید و در حدی که مخلوط شوند هم بزنید.
- آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید و سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکلات اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شوند.
- با فرچه داخل کاغذ های مافین را با روغن چرب کنید و 1/4 از مایه کیک را داخل آن ها بریزید.
- سپس قالب های مافین را داخل سینی فر بچینید و در فر قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بپزند. بعد از گذشت 20 دقیقه با یک عدد خلال دندان مافین ها را تست کنید که پخته باشند.
- حلوای آماده شده از قبل را داخل قیف بریزید و روی مافین ها تزیین کنید.
- برای شیک تر شدن نتیجه کار، بهتر است رنگ حلوایتان با رنگ کیک کمی متفاوت تر باشد.