مواد لازم برای گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی)
- کتف گوسفند :یک کیلو
- کره :یک چهارم فنجان
- شوید :یک قاشق چای خوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- پیازچه خرد شده :6 دسته
- آب :یک و نیم فنجان
مواد لازم برای سس لیمو
- تخم مرغ زده شده:سه عدد
- لیمو آب دار :2 عدد
- آب مرغ :یک فنجان
طرز تهیه گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی)
ابتدا گوشت را تکه تکه کرده و چربی آن را جدا کنید.
سپس کره را داخل تابه ای بریزید و گوشت را به همراه ادویه خوب تفت دهید تا بپزد و آب آن کشیده شود.
در ادامه پیازچه ها را خرد کرده و اضافه نمایید، در ظرف را ببندید و اجازه دهید گوشت پخته و پیازچه ها نرم شوند.
یک و نیم فنجان آب را اضافه کرده و اجازه دهید بین یک و نیم تا دو ساعت بپزد.
در این فاصله سس لیمو را به این شکل آماده کنید، سه عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا زمانی که حباب بزند.
آب لیمو را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.در آخر یک فنجان آب مرغ را افزوده و روی شعله گاز قرار دهید تا چند دقیقه بپزد و غلیظ شود.
گوشت را بعد از پخته شدن در ظرف مورد نظر بکشید و با سس لیمو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد گوشت بره و سس لیمو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
گوشت بره و سس لیمو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .