طرز تهیه ترشی کلم قرمز لذیذ
ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های ایرانی می باشد. این ترشی لذی کاربرد های فراوانی دارد از آن برای تزیین سالاد و ماهی نیز استفاده می شود. شما همچنین می توانید از آب این ترشی در سس سالاد نیز استفاده کنید. این ترشی بر خلاف دیگر ترشی ها همه فصله می باشد و در مهمانی ها کاربرد فراوانی دارد. طرز تهیه این ترشی لذیذ را به صورت حرفه ای در این بخش از پلاس وی بخوانید.
مواد لازم ترشی کلم قرمز
مواد لازم | میزان لازم |
کلم قرمز متوسط | 1 عدد |
سرکه سفید | 1 لیوان |
آب جوش | نصف لیوان |
سیر | 2 حبه |
فلفل سبز | 2 عدد |
نمک | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه ترشی کلم مخصوص
مرحله اول :
ابتدا کلم را شسته و سر آن را بگیرید. کلم را به چهار قسمت برش بزنید.
مرحله دوم :
هر کدام از برش ها را ریز ریز خرد کنید. شما می توانید از رنده نیز استفاده کنید.
مرحله سوم :
کلم های خرد شده را در یک ظرف مناسب با حجم مواد بریزید.
مرحله چهارم :
حدود یک قاشق غذا خوری نمک روی کلم ها بریزید. شروع به چنگ زدن کلم ها بکنید تا کاملا رنگ کلم ها در بیاید
مرحله پنجم :.
کلم چنگ زده شده باید نرم شده باشد و مقداری آبدار شده باشند.
مرحله ششم :
در یک ظرف شیشه ای تمیز مقداری از کلم ها را بریزید.
مرحله هفتم :
دو حبه سیر را پوست بگیرید و سپس بشویید و در ادامه روی کلم ها بگذارید.
مرحله هشتم :
2 عدد فلفل سبز را نیز شسته کنار سیر ها درون ظرف ترشی بگذارید.
مرحله نهم :
باقی مانده کلم ها را نیز روی سیر و فلفل ها بریزید.
مرحله دهم :
در یک ظرف یک لیوان سرکه بریزید.
مرحله یازدهم :
نصف لیوان آب جوش را به سرکه اضافه کنید.
مرحله دوازدهم :
ترکیب سرکه و آب جوش را روی کلم ها بریزید.
مرحله سیزدهم :
با یک قاشق بلند کلم ها را از کناره ظرف به سمت وسط فشار دهید تا هوای آن گرفته شود.
مرحله چهاردهم :
درب شیشه ترشی را بگذارید و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. بهتر است بعد از گذشت چند روز از این ترشی استفاده کنید.
نکات مهم ترشی کلم قرمز:
حتما ظرف ترشی شیشه ای باشد.
تمامی موادی که استفاده می کنید با خشک باشند.
ظرف ترشی باید تمیز باشد.
استفاده از سیر و فلفل سبز دلخواه می باشد.
اگر دوست دارید که ترشی کلم قرمز ملس شود یک قاشق غذا خوری شکر به ترکیب سرکه استفاده کنید.
اگر دوست دارید که طعم سرکه بیشتر حس شود فقط از یک لیوان سرکه استفاده کنید.
برای تهیه ترشی کلم هم می توانید از سرکه سفید استفاده کنید و هم از سرکه انگور.