وی فور یو
7 ماه پیش / خواندن دقیقه

عوارض شایع زیاد خوردن بادمجان

عوارض شایع زیاد خوردن بادمجان

از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است . بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیاد والبته عوارضی نیز است.

عوارض ناخوشایند خوردن بیش از حد بادمجان را میدانید؟

بادمجان میوه گیاهی کوتاه و یک ساله است که در پخت غذاهای مختلف به کار می رود. پوستی رنگی دارد که هنگام پوست کندن دست را سیاه می کند.

یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت:بعضی از بیماران علاقه زیادی به بادمجان دارند اما مداومت به خوردن بادمجان به ویژه بدون رعایت اصول طبخ کم عارضه، می تواند عوارض ناخوشایندی نیز به دنبال داشته باشد که سوزش دهان و بروز آفت از عوارض شایع آن است.

یکی از مشهورترین خوراکیهایی که به سودازا بودن شهره یافته, بادمجان است، ابتدا باید دانست که سودازایی بدین معنا نیست که باید آن را از لیست غذایی حذف کرد, بعضی از بیماران علاقه زیادی به بادمجان دارند اما مداومت به خوردن بادمجان به ویژه بدون رعایت اصول طبخ کم عارضه، می تواند عوارض ناخوشایندی نیز به دنبال داشته باشد که یکی از عوارض شایع به دنبال خوردن بادنجان، سوزش دهان و بروز آفت است.

خوردن بادمجان

 عوارض خوردن بادمجان

 

 

راه های کاهش عوارض و سودازایی بادمجان

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد:بادمجان پوست کنده یا باپوست را چهار قسمت کنید داخل آن را با خلال سوراخ سوراخ کنید و به لایه داخلی و خارجی آن نمک بمالید و بر روی هم بچینید و بگذارید دو الی سه ساعت در آب سرد بماند تا آب سیاه و تیز طعم شود، سپس آن آب سیاه را دور بریزید و مجدداً روی آن آب بریزید تا مراحل قبل طی شود, تعویض آب را ادامه دهید تا دیگر آب سیاه نشود و تیزی بادمجان کم شود, می توانید به جای چهار قسمت کردن، بادنجان را ورقه ورقه کنید و روی آن نمک بمالید و مراحل قبلی را انجام دهید.

وی همچنان افزود:پس از پایان مراحل خیساندن، قطعات بادمجان را بشویید و با گوشت بره یا بزغاله یا مرغ جوان فربه و روغن گاو تازه با کمی آب طبخ کنید یا در روغن بریان کنید و بعد از بریان شدن در آن را بگذارید و زمان بدهید تا ترکیبات آن خوب پخته شود, می توانید قطعات بادمجان را بدون گوشت نیز با روغن گاو تازه بریان کنید و مراحل قبل را طی کنید تا خوب پخته شود.

وی تصریح کرد:پس از پخته شدن، خورش حاضر شده را با سرکه یا آب انار, اناردان, گلپر, کرویا و امثال اینها طعم دار کنید؛ این طعم دهنده ها نیز به اصلاح و رفع عوارض کبدی بادمجان کمک می کنند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع