وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

عواقب خطرناک زندگی بدون تحرک کارمندان + راه حل

عواقب خطرناک زندگی بدون تحرک کارمندان + راه حل

برای مقابله با عواقب خطرناک زندگی بدون تحرک، دست کم یک ساعت ورزش یا تحرک بدنی در روز لازم است.

راه حلی برای زندگی بدون تحرک کارمندان

زندگی بدون تحرک کارمندان عواقب بدی را برای آنها در پی دارد . کارمندان ادارات به دلیل بی اطلاعی از اصول صحیح نشستن، بی تحرکی یا نشستن های مداوم و طولانی مدت بر روی صندلی بیشتر از سایر افراد مستعد دردها و بیماری های مرتبط با گردن، زانو، شانه، کمر، دست و برخی بیماری های اسکلتی و عضلانی هستند بطوریکه بیشتر مراجعین به مراکز درمانی ارتوپدی و فیزیوتراپی را تشکیل می دهند.

اگر بخواهیم نیم نگاهی به زندگی بدون تحرک کارمندی در جامعه امروز بیندازیم می بینیم یک کارمند از صبحدم تا غروب آفتاب تمامی وقت خود را در اتاقی روی صندلی و پشت مانیتورهای رنگی می گذرانند بدون اینکه زمانی برای استراحت هر چند کوتاه و تحرک فیزیکی اختصاص داده باشند.

در واقع بروز و شیوع انواع بیماری ها در میان قشر کارمند یا به اصطلاح پشت میزنشین باعث شده است که کارمندان امروزه با انواع بیماری های اسکلتی و عضلانی مبتلا شود، بطوریکه کمترکسی را می توان سراغ داشت که یکی از بیماری های اسکلتی نظیر درد دست، گردن، کمر، ستون فقرات و پا را نداشته باشد و این مشکلات موجب شده است دوران بازنشستگی برای کارمندان دوره ای برای گذران بیماری های کهنه باشد این در حالی است که اگر کارمندان به اصول صحیح نشستن پشت میز و تحرک فیزیکی اهمیت بدهند بسیاری از این مشکلات قابل پیشگیری می شود.

تحقیقاتی که اخیرا صورت گرفته نشان می دهد که برای مقابله با عواقب خطرناک زندگی بدون تحرک، دست کم یک ساعت ورزش یا تحرک بدنی در روز لازم است.

این تحقیقات که با مطالعه آمار مربوط به حدود یک میلیون نفر انجام گرفته، تاثیر زندگی بدون تحرک و زندگی با تحرک بر سلامتی افراد را از طریق مراجعه به سیزده طرح تحقیقاتی ارزیابی کرده است.

زندگی بدون تحرک

ورزش راه حل زندگی بدون تحرک کارمندان

برای این منظور، تهیه کنندگان این گزارش به تهیه کنندگان این طرح ها مراجعه کرده و از آنان خواستند تا داده هایی را که به دست آورده بودند براساس فروض جدید مورد تجزیه و تحلیل مجدد قرار دهند.

برای این منظور، از آنان خواسته شد تا براساس مدت فعالیت جسمی روزانه، مردم را به گروه های مختلف طبقه بندی کنند. بی تحرک ترین افراد کسانی بودند که در روز کمتر از پنج دقیقه ورزش یا تحرک داشتند و پرتحرک ترین آنان در روز بین ٦٠ تا ٧٥ دقیقه را به ورزش یا فعالیت اختصاص می دادند.

سپس، شرایط این افراد در سال های بعد مورد توجه قرار گرفت. نتیجه به دست آمده این بود که نشستن به مدت طولانی بیشترین خطر را برای سلامتی و مرگ زودرس به همراه داشته اما کسانی که تحرک زیادتری داشتند، با خطر کمتری روبرو شدند.

به طور مشخص، کسانی که هر روز هشت ساعت را به حالت نشسته می گذرانند اما به ورزش یا حرکت های تند هم می پردازند نسبت به کسانی که ساعات کمتری را می نشینند اما تحرک کمتری هم دارند با خطر کمتری مواجهند.

نتیجه دیگر اینکه تماشای تلویزیون به مدتی بیش از سه ساعت خطر مرگ پیش رس را برای همه، به استثنای کسانی که تحرک فراوان دارند افزایش می داد. علت این بود که معمولا کسانی که به مدت طولانی در مقابل تلویزیون می نشینند به خوردن تنقلات هم مشغول می شوند و شیوه زندگی غیرسالم تری دارند.

توصیه ای که پژوهشگران به همه کرده اند این است که هر روز دست کم یک ساعت را به تحرک زیاد اختصاص دهند. همچنین، توصیه شده است که هنگام کار یا تماشای تلویزیون در حالت نشسته، هر از چند گاهی، مدتی از جا بلند شوند و راه بروند.

سازمان خدمات درمانی بریتانیا انجام یک ١٥٠ دقیقه ورزش یا حرکت بدنی در روز را توصیه کرده است. بی تحرکی به ابتلای به بیماری هایی مانند امراض قلبی، دیابت و سرطان کمک می کند. برآورد شده است که در هر سال، پنج میلیون و سیصد هزار نفر در جهان در نتیجه عوارض ناشی از بی تحرکی جان خود را از دست می دهند که حتی از مرگ و میر ناشی از مصرف دخانیات - که پنج میلیون و یکصد هزار نفر تخمین زده شده - بیشتر است.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع