آموزش تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک
قورمه سبزی یک خورشت خوشمزه و معروف مانند خورشت کرفس ، خورشت بامیه و بسیاری از غذاهای اصیل ایرانی است که باید کاملا جا افتاده و غلیظ باشد تا از خوردنش لذت ببرید.قرمه سبزی با دستورهای متفاوتی طبخ میشود.شما میتوانید این خورشت سبزی را بدون گوشت و کاملا گیاهی ، با گوشت مرغ و یا با سبزی خشک تهیه کنید.در این مطلب از بخش آشپزی پلاس وی برای شما آموزش پخت خورشت قرمه سبزی با سبزی خشک را آماده کرده ایم که امیدواریم از آن بهره ببرید.
مواد لازم برای قورمه سبزی با سبزی خشک
- گوشت :به مقدار دلخواه
- پیاز خرد شده :یک عدد بزرگ
- لیمو عمانی :4 عدد
- سبزی خشک قورمه سبزی :3 پیمانه
- لوبیا قرمز یا چیتی پخته شده :نصف پیمانه
- رب :1/5 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک
مرحله اول:
برای شروع پخت قرمه سبزی ابتدا باید سبزی های خشک را از قبل حدود یک ساعت در آب قرار دهید تا خیس بخورد.
مرحله دوم:
قابلمه ای مناسب با حجم خورشت روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
بعد از اینکه پیاز نرم و سبک شد، گوشت تکه ای را داخل آن تفت دهید.
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد ، مقداری آب جوش داخل آن بریزید و حرارت را کم کنید تا گوشت به مدت یک ساعت بپزد.
مرحله سوم:
سبزی های خیس داده شده را آبکش کنید و بعد از اینکه آبش کاملا خشک شد در کمی روغن تفت دهید.
بعد از یک ساعت پخت گوشت، سبزی تفت داده شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
روی لیمو عمانی را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و داخل آب جوش قرار دهید تا یک ساعتی بماند و تلخیش گرفته شود.سپس داخل خورش بریزید.
مرحله نهایی:
در آخر لوبیای پخته شده و یا کنسروی را به داخل خورش اضافه کنید و کمی رب داخلش بریزید تا خورش کاملا بجوشد و جا بیفتد.
البته استفاده از رب در این خورشت اختیاریست.
نکات تکمیلی در مورد قورمه سبزی با سبزی خشک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
قورمه سبزی با سبزی خشک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .